Optaget på universitetet

Efter et par turbulente år sætter paradisoen sig tilbage på skolebænken.

De seneste år har været lidt af en rutsjebanetur for Teitur Skoubo, som levede det vilde liv med tv-programmer, fester og en karriere som influencer og personlig træner, efter han vandt 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: Irina taler ud om fødslen

Pludselig sad han på anklagebænken, hvor han var tiltalt for voldtægt og endte med at tilbringe fem måneder i fængsel, før han vandt ankesagen. Efterfølgende har han igen opbygget sin karriere som personlig træner med Team Teitur, men nu har han taget en stor beslutning.

LÆS OGSÅ: 'FBOY'-Joachim forelsket: Jeg har virkelig kæmpet for det

- Jeg træder ind i et nyt kapitel af mit liv - nu som universitetsstuderende på Københavns Universitet! Det hele begyndte med min første personlige træneruddannelse, hvor anatomi og fysiologi var i fokus. Tidligere har jeg ofte siddet på skolebænken og tænkt: "Hvad skal jeg egentlig bruge alt dette til?". Men denne gang var anderledes, skriver han og fortsætter:

- Hvert emne greb fat i min nysgerrighed, og jeg dykkede ned i studierne med en dedikation, der resulterede i topkarakterer! Mit eventyr som personlig træner begyndte der, og sidenhen har jeg fortsat med flere og flere kurser.

LÆS OGSÅ: Ny 'Robinson'-deltager: Her har du set ham før

Må ændre livsstil

Teitur skal læse en bachelor i idræt og fysisk aktivitet. Ifølge opslaget har arbejdet som personlig træner været enormt givende, og han elsker at hjælpe folk med vægttab og med at blive en bedre udgave af sig selv. Det er også med afsæt i det, at han nu starter på universitetet.

- Jeg vil kunne lære endnu mere fra mig. Derfor starter jeg nu ny fase af min rejse. Universitetet venter, hvor jeg kan fordybe mig endnu mere i min største passion: At forstå kroppens evner og muligheder i idrætssammenhænge, skriver han og erkender, at han som studerende må lægge livet om.

LÆS OGSÅ: Smukke-Simon afslører: Tilbage hos eksen

- Selvfølgelig vil det byde på udfordringer, og livsstilen vil ændre sig i forhold til mine tidligere år. Men jeg står klar og glæder mig utroligt til rejsen, der venter. OM 2 UGER starter jeg på universitetet, og bøgerne vil blive min bedste ven. Studietiden kalder, og jeg glæder mig f*cking meget.