'Nybyggerne'-parrets store beslutning: Nu er det slut

Martin og Sunnvá Høgfeldt deler glædelig nyhed, da de længes efter at komme hjem.

Tilbage i 2020 vandt 'Nybyggerne'-parret Martin og Sunnvá Høgfeldt deres 2,6 millioner kroners nyistandsatte hus i Silkeborg, der sidenhen har fungeret som den lille families faste base.

Men nu er tilværelsen i vinderboligen snart ved at være et overstået kapitel.

For både hende og Martin længes efter at flytte tilbage til Færøerne, hvor begge parter er født og opvokset - en tanke, der opstod, efter at de fik sønnen Kristian.

Det satte Sunnvá således flere ord på i et opslag på sin Instagram-profil:

- Vi har sat vores hus til salg. Efter vi er blevet forældre, har vores hjemve til Færøerne og familien taget til, og vi har derfor taget en beslutning om at flytte tilbage til Færøerne, når huset er solgt. Vi har virkelig elsket at bo i Silkeborg, men vores behov har ændret sig de sidste tre år, og for os er familien vigtigst, skriver hun i opslaget og fortsætter:

- Vi ønsker at finde et ældre hus i Thorshavn, så vi kan få lov til at renovere det til vores drømmebolig. Det haster heldigvis ikke, for vi håber på at færdiggøre sommerhuset, inden vi kaster os ud i endnu et renoveringsprojekt. En ting ad gangen: Nu håber vi på at finde en køber, der kommer til at elske huset i Silkeborg ligeså meget, som vi gør, fortæller Sunnvá afslutningsvis.

Parret har sat 'Nybyggerne'-huset til salg for 3.195.000 kroner.

Boligannoncen kan man se lige her.

Se opslaget herunder.