Ralf og Lisbeth Østergaard afslører: Derfor er vi ikke helt faldet til i Aalborg

Der er en årsag til, at parret ikke helt har fundet fodfæste endnu i den jyske muld endnu.

Parret Ralf og Lisbeth Østergaard var i boblende humør, da de besøgte Smukfest i fredags.

LÆS OGSÅ: Myrdet i 'Forræder': Jeg fortryder ingenting

Her mødte HER&NU parret på 'Champagne'-baren under Smukfest til en snak om, hvordan tilværelsen står til i det jyske, hvor familien Østergaard netop også har slået sig ned og købt en villa i Aalborg-bydelen Gl. Hasseris.

Men her var svaret dog noget overraskende, da de endnu ikke er faldet helt til.

- Det er ikke fordi, at vi ikke kan lide at være der, men vi har bare ikke været der så meget, siden vi flyttede, da vi så lige var et smut forbi Spanien og Bornholm. Der er stadigvæk mange flyttekasser, der skal åbnes, og hvor vi lige skal finde ud af, hvor tingene skal stå henne og alt det der, forklarer Lisbeth, mens hendes mand Ralf tilføjer:

LÆS OGSÅ: WHAT! 'De dyre piger'-Thit rejste 25 timer for første date

- Jeg tror, vi glæder os til, at det bliver hverdag igen ovenpå alt det ferie her. Det bliver skidegodt. Det er det også nu.

Artiklen fortsætter nedeunder foto.

Lisbeth Østergaard og Ralf Christensen på Smukfest.
Lisbeth Østergaard og Ralf Christensen på Smukfest.

Et historisk skolevalg

Selvom parret har haft travlt med at holde ferie sammen med børnene frem for at pakke ud, så fortalte de også, at de derimod har ordnet en del praktiske ting i forbindelse med, hvor børnene skal have deres daglige gang henne, når hverdagen melder sin ankomst:

LÆS OGSÅ: Tine Gøtzsches svære rolle: Det er bare en leg

- Ja, vi har helt sikkert fundet en god skole og børnehave. Begge steder ligger tæt på der, hvor vi bor. Og det er faktisk den samme skole, som du (Lisbeth henviser til Ralf, red.) også har gået på engang. Og jeg har faktisk også gået på skolen engang, så det er nice, fortæller Lisbeth, mens Ralf supplerer:

- Ja, jeg har boet de første 35 år af mit liv i Aalborg, og så mødte jeg Lisbeth, og så lavede jeg lige en afstikker på 10 år til København, men nu er vi begge tilbage i Jylland og tæt på familien igen.

LÆS OGSÅ: Ihan Haydar afslører babynavn(e)