Ihan Haydar afslører babynavn(e)

Den gravide trommeslager Ihan Haydar giver flere bud på navne til kommende barn.

Festivalsstemningen sprudler og lever i bedste velgående lige nu ved dette års Smukfest med en række forskellige arrangementer og koncerter i Skanderborgs smukke bøgeskov.

Et af de arrangementer, der løb af stablen tidligere i dag var den årlige 'Smukbold'-turningen, der er teamet op med Smukfonden med henblik på at støtte ensomme og udsatte personer.

LÆS OGSÅ: Niels Erik uddyber: Derfor skulle Sarah hjem

Her deltog en række kendisser for at vise deres støtte og spille beach-håndbold.

Én af dem var den dygtige trommeslager Ihan Haydar, der også fortalte om sin graviditet og ikke mindst de babynavne, hun har i spil, når tiden er inde, selvom hun endnu ikke kender kønnet på barnet:

- Altså, jeg har flere pigenavne i tankerne. Pigenavnene havde jeg på en måde nemmere ved. Jeg er spændt på kønnet. Især, når mig og Esben også finder ud af her den 20. august, hvor vi holder en lille Gender Reveal (En fest, hvor man afslører kønnet på det kommende barn red.) med alle vores venner og familie, fortæller Ihan og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Tidligere 'X Factor'-vært forklarer: Derfor er hun tilbage på tv

- Vi kan rigtig godt lide navnene 'Ella' og 'Alma'. Eller også har vi navnet 'Hana' i tankerne, der er efter min mor.

Dog kniber det en smule med navnene, hvis det skulle blive en dreng.

- Jeg var ingen idéer. Jeg har et fodbold-idol som for eksempel Messi (Fodboldsspiller, red.) i spil, men jeg ved ikke om det helt går an.

LÆS OGSÅ: Se dem her: Alle parrene i 'Grænseløst forelsket sæson 2'

Uanset hvad, så glæder Ihan Haydar og ægtemanden Esben Svane, der også er musiker, sig til at blive forældre, men forberedelser forholder sig dog helt stille og roligt.

- Jeg er seks måneder henne nu, så vi burde nok snart købe ting ind, vi tager det stille og roligt. Esben kører mig rundt til alle koncerter lige i øjeblikket, fortæller Ihan afslutningsvis, der fortsat tager ud og spiller sommerkoncerter med bandet 'L.I.G.A' rundt omkring i Danmark.

LÆS OGSÅ: Kristian Bech blev myrdet som den første: Jeg forventede det