Lise Rønne til 'X Factor'-finalen (Foto: Lasse Lagoni)
Lise Rønne til 'X Factor'-finalen (Foto: Lasse Lagoni)

Tidligere 'X Factor'-vært forklarer: Derfor er hun tilbage på tv

Lise Rønne afslører, hvorfor hun valgte at trække sig fra forlagsbranchen.

Løgne, manipulation og mord indfanger nøje TV 2s nyeste spændingsprogram 'Forræder', hvor 18 kendte danskere opdeles i to grupper - de loyale og forræderne - i et spil om sandheder og løgne.

LÆS OGSÅ: Lene Beier fik frisk besked: Sådan kom Niels Erik med i 'Landmand'

Men udover programmets hårrejsende ramme, så er det også et gensyn med Lise Rønne i værtsrollen.

Hun har ellers i en længere periode holdt pause fra at lave tv, da hun i stedet har arbejdet som redaktør på forlaget Gyldendal.

LÆS OGSÅ: Se dem her: Alle parrene i 'Grænseløst forelsket sæson 2'

Men redaktørposten er nu også et afsluttet kapitel for nu, og i et interview med TV 2, åbner hun op om, hvorfor hun valgte at stoppe.

Artiklen fortsætter under videoen.

Til trods for, at Lise Rønne landede sit drømmejob på forlaget, så blev hverdagstrummerummet dog i højere grad alt for overvældende med et arbejdsliv, der ifølge hende virkede til at være grænseløst.

LÆS OGSÅ: Landmand chokerer: TV 2 program kostede ham 70.000 kroner

- Jeg var et sted, hvor jeg hele tiden skulle forholde mig til, hvordan jeg kunne nå det hele. Jeg skulle konstant afveje, hvad min tid skulle bruges på, og det kunne jeg ikke fungere i, siger hun blandt andet til mediet.

Ifølge den garvede tv-vært er det forsimplet at sige, at det alene var stress, der var årsagen til, at hun valgte at stoppe, men videre fortæller hun, at arbejdet fik hende til at føle sig fastlåst.

Derfor var det også fristende at takke ja til jobbet som vært på 'Forræder', da programmet er en leg, som ifølge Lise Rønne passede godt ind.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: Hun skal være med i 'Vild med dans'

Underholdningsprogrammet 'Forræder' kan ses på TV 2 og TV 2 Play.