Flemming Krøll skal indlægges igen

Operationen gik desværre ikke helt, som den skulle.

Da Flemming Krøll i starten af april mødte op til Johnny Reimars 40 års jubilæum i Grøften i Tivoli, var det med nedslående nyt og en fod i en stor skinne.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-vært forlovet i Mexico

– Jeg lider desværre af diabetes 2, så jeg har fået amputeret noget af min højre fod og en tå. Det har været meget smertefuldt. Jeg troede bare, at de klippede en tå af i enden, men den bliver klippet af midt i foden. Jeg håber, at det er nok, for næste skridt er amputation lige under knæet, lød det med et vanligt lunt smil.

LÆS OGSÅ: Hemmelig regel i 'Først til verdens ende': Uvenner bag kameraet

Desværre er det dog ikke slut med hospitaler for den 69-årige entertainer. Det kunne han afsløre, da han ankom til premiere på Cirkusrevyen, hvor han stadig havde krykke og skinne på.

- Det går fremad. Jeg er ikke rask endnu, jeg skal indlægges igen. De er ikke tilfreds med det, der er lavet. Såret er meget dybt, og det vil ikke hele, så nu får jeg monteret en pumpe, som skal sørge for, der kommer mere blod derned, så det tager lidt længere tid, end jeg havde regnet med.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-vindere flytter igen

Efterfølgende jokede han med, at der både havde været noget galt i hoved og røv med henvisning til den blodprob, han var ramt af for nogle år siden.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen overrasker: Er ikke selv på Instagram

Flemming Krøll forsikrede dog den fremmødte presse om, at han ikke mærker noget til blodproppen længere, og han mærker heller ikke noget til den manglende tå.

LÆS OGSÅ: Anders indrømmer: Kom for Sofie

- Jeg har ingen smerter, jeg har ingen følelse i foden overhovedet, lød det tørt fra entertaineren, før han begav sig ind for at se showet.

Flemming Krøll til premiere på Cirkusrevyen
Flemming Krøll til premiere på Cirkusrevyen