Lene Beier fik frisk besked: Sådan kom Niels Erik med i 'Landmand'

Niels Erik fra 'Landmand søger kærlighed' kan takke værtinden Lene Beier for, at han endte som deltager i det populære program.

Fire gange.

Så mange gange er Niels Erik blevet tilmeldt 'Landmand søger kærlighed' af folk i hans omgangskreds, men ingen af gangene er han endt med at deltage. Den 43-årige landmand har nemlig ikke været klar. Det blev han dog efter et bryllup sidste sommer.

- Da jeg sad alene ved bruden og gommens bord, tænkte jeg, det bliver jeg nødt til at gøre noget ved. Det kan ikke blive ved, forklarer han i podcasten 'RealityRadio' på 24syv.

Artiklen fortsætter under videoen.

Lukket for tilmelding

Efter brylluppet vendte Niels Erik ideen om at deltage i programmet med nogle af sine kammerater fra landbrugsskolen. De bakkede ham op, og så var der ingen vej tilbage - eller det var der, for tilmeldingen var lukket.

LÆS OGSÅ: Se den rørende video: 'Årgang 0'-Stephanie i tårer

Heldigvis stoppede det ikke Niels Erik.

- Jeg kunne mærke, at jeg var klar nu, og at jeg var det rette sted. Det var nu, at jeg havde rum til det, forklarer Niels Erik, som fandt en anden måde at få hul igennem til produktionen på.

- Jeg skrev direkte til Lene Beier, forklarer han og fortsætter:

- Hun sagde, at selvfølgelig skulle jeg være med.

LÆS OGSÅ: Janni og Karsten har fået svar på prøverne: Det fandt lægerne

I dag er Niels Erik derfor aktuel i 'Landmand søger kærlighed' som havde premiere på TV 2 PLAY i starten af ugen, og som har premiere på TV 2 på tirsdag den 1. august.