Jens og Anna sås efter Beiers besøg: Sådan går det i dag

Nu fortæller landmanden, hvad der er sket siden kameraerne slukkede.

I aftenens afsnit af 'Landmand søger kærlighed' kunne Jens afsløre, at romancen mellem ham og bejleren Anna løb ud i sandet, efter kameraerne slukkede.

Årsagen hertil var blandt andet den distance på to timer, parret har imellem sig.

LÆS OGSÅ: Christopher deler rørende besked: Jeg ville ønske, jeg kunne være der

- Den afstand var svær at acceptere, og så arbejder vi på skift. Anna har aftenvagter og weekendvagter, og jeg har dagsvagter, fortæller Jens til HER&NU og fortsætter:

- Kærligheden var ikke stor nok til at bære den afstand. Det har været lidt hårdt. Vi kunne ikke få det til at fungere. Vi ville så gerne så hinanden - måske lidt for meget til, at vi kunne acceptere afstanden.

LÆS OGSÅ: Sussi afslører: Jeg var Leo utro

Som det også fremgår af Jens' snak med Lene Beier i programmet, så har beslutningen da heller ikke været nem, og faktisk endte han og Anna med at se lidt mere til hinanden efter værtens besøg på gården.

- Jeg havde sådan set accepteret det lidt, og så kom vi til at snakke sammen efter, og så vækkede det nogle følelser igen. Det gav sgu uro og gik ud over nattesøvnen. Jeg kunne ikke rigtigt lægge hende fra mig, forklarer landmanden og fortsætter:

- Som vi hele tiden har sagt til hinanden, så havde vi lidt svært ved at finde ud af det sammen, men vi havde også svært ved at finde ud af at give slip på det. Men på et tidspunkt måtte vi jo give slip. Sådan er det jo, når realismen kommer indover - selvom det godt nok er pissekedeligt.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie efter konkurser: Coacher virksomhedsledelse

Selvom Anna og Jens fandt ud af, at de ikke skulle være et par, har de bibeholdt kontakten og er i dag gode venner.

- Vi havde kontakt et stykke tid. Men det har vi ikke længere på romantisk plan. Vi skriver til hinanden på sms. Vi har snakket sammen efter hver udsendelse, fortæller Jens.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for 'Bachelor'-stjerne

Tilbage på datingmarkedet

Efter 'Landmand søger kærlighed'-eventyret sluttede, har Jens da også fået mod på at date igen.

- Jeg har lige haft et par enkelte dates, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Efter 12 år som single: Nyforelsket

Og det er tilsyneladende gået meget godt. I hvert fald kan Jens fortælle, at det er blevet til to af slagsen med den samme kvinde, som kontaktede ham efter at have set ham i bedste sendetid.

Hvem, den heldige er, har han dog ikke lyst til at komme nærmere ind på for nu.

- Det er da lidt spændende. Så vi må se, hvordan det går, lyder det fra Jens.