Sussi afslører: Jeg var Leo utro

I den nye bog 'Jeg er Sussi' kommer nye sandheder frem i lyset om Sussis utroskab.

Sussi og Leo har - udover deres evne til at skabe fest og musik - ellers været kendt for deres åbne tilgang til sex, der har budt på alt fra partnerbytte til arrangeret utroskab.

LÆS OGSÅ: Spås ude gang på gang: Nu reagerer Sebastian og Asta

Og i Sussis nyeste bog 'Jeg er Sussi', udgivet i dag af Politikens Forlag, afdækkes nye aspekter af deres historie, som Sussi hidtil ikke har delt med offentligheden eller Leo.

LÆS OGSÅ: ‘Good Luck Guys’ er tilbage: Se det første klip her

Her åbner Sussi op om hendes følelser og frustrationer omkring det intime liv i perioden, hvor Leo var syg.

I bogen fortæller Sussi nemlig, at hun oplevede en betydelig mangel på intimitet og sex, da Leo ikke havde lyst. Og denne situation ændrede sig da også, da hun efter en koncert, hvor hun spillede sammen med Leo på Copenhagen Camp Absalon i Rødovre, mødte en mand på en bar.

LÆS OGSÅ: Sussi løfter sløret: Åbent forhold?

I bogen beskriver Sussi manden som velplejet og 50 år. Manden og hende trak sig væk fra de andre venner for at tale. Han fortalte hende, at han var single og havde planer om at leje et sommerhus i Løkken senere på sommeren. Han gav derfor Sussi sit telefonnummer.

LÆS OGSÅ: Sussis nye kæreste: Derfor er han hemmelig

- På dagen sagde jeg til Leo, at jeg tog i XL-BYG. Jeg tog helt almindeligt tøj på, rent selvfølgelig. Undervejs overvejede jeg at vende om, men beslutningen var taget. Jeg kørte videre mod adressen efter GPS’ens anvisninger. Det blev ikke en god oplevelse. Jeg burde have regnet ud, at manden ikke var specielt interesseret i mig, og hvad jeg havde lyst til. Han var ikke dum eller tarvelig, slet ikke. Han var bare optaget af at få det, han ville have. Hvilket menneske, der var på besøg, var mindre vigtigt. Jeg var heller ikke selv til stede. Jeg havde dårlig samvittighed, og jeg tænkte hele tiden på Leo. Det tog en time.

Videre fortæller Sussi i bogen, at hun i begyndelsen søgte at berolige sig selv ved at insistere på, at alt var vel trods den negative påvirkning af hende og Leos sexliv som følge af Leos sygdom. Sussi havde altid haft den opfattelse, at alder aldrig skulle være en hindring for seksualitet, men Leos sygdom forandrede forholdets dynamik, og det førte til en tro på, at det intime aspekt af deres liv måske var afsluttet.

LÆS OGSÅ: Philine deler ærligt billede: Sådan har du aldrig set hende før