Spås ude gang på gang: Nu reagerer Sebastian og Asta

Sebastian og Asta tager hver uge fusen på bookmakerne.

Uge efter uge har bookmakerne spået, at skuespiller Sebastian Bull snart må se en ende på sit 'Vild med dans'-eventyr med dansepartneren Asta Björk.

Trods en enkelt omdans til parret, har de dog indtil videre kunnet modbevise bookmakerne fredag efter fredag. Noget, der har stor betydning for danseparret.

LÆS OGSÅ: Lars Rasmussen åbner op om svær tid i ny bog

- Nu må vi godt sige, de har taget fejl, for de har spået det i mange uger nu, lød det fra Asta efter femte liveshow, hvor de endnu en gang gik direkte videre til næste uges jubilæumsprogram og derfor blev sikret minimum to danse mere i 'Vild med dans'-studiet.

Men selvom bookmakerne altså gang på gang tager fejl, gør forudsigelserne stadig indtryk på Sebastian Bull.

- Det er klart, at når bookmakerne spår en til at ryge ud, så gør det også, at der er et pres på en, fortæller han, men slår dog fast:

- Vi lytter ikke bookmakerne, fordi vi vender den rundt og bruger det som motivation.

LÆS OGSÅ: Nu sker det: Kaspar og Lambang bliver forældre igen

Asta tvivlede

Sebastian og Asta er selvsagt automatisk videre til program syv, da der ikke er noget par, som ryger ud i denne uge - noget, skuespilleren bestemt ikke havde forudset ved 'Vild med dans'' spæde start.

LÆS OGSÅ: Ny hverdag på Falster: 'Bachelorette'-Mads har skaffet job til kæresten

- Hvem havde regnet med, at Sebastian Bull skulle være i program syv? Det ved jeg ikke. I hvert fald ikke mig selv, fortæller han, mens Asta stemmer i:

- Måske heller ikke mig. Jeg var sådan: "Vi skal bare hygge os med det".

LÆS OGSÅ: Sinans vilde look: Nu forklarer han

Asta er dog ikke sen til at rose sin partner, på trods af, at hun i starten havde svært ved at se dem nå så langt, som det nu er lykkedes dem.

LÆS OGSÅ: Kølige 'Robinson'-Nicole: Jeg kom kun for én ting

- Men jeg har set potentialet kravle ud, stille og roligt, og for hvert program er det lige rykket bedre, og det er for nice - også for mig at være vidne til, forsikrer hun dansepartneren.