Lars Rasmussen åbner op om svær tid i ny bog

Det er heftige sager, der bliver berørt i den kommende udgivelse.

Tidligere håndboldspiller Lars Rasmussen har fredag fundet vej til 'Vild med dans'-studiet, hvor han er klar til at heppe på 'Langt fra landsholdet'-kammeraterne Kasper Fisker og Mads Vad.

På den røde løber kort før programmets start kunne han dog løfte sløret for en stor nyhed.

LÆS OGSÅ: Kaldte Asta for skat: Sådan er forholdet

15. november udkommer der nemlig en bog fra Lars' hånd, som har fået titlen 'What the fuck, Lars?'.

- Den handler om mine diagnoser, ADHD og autisme, hvor jeg fortæller om, hvordan det har været at leve uvidende med min usynlige fjende, men i dag min bedste ven, og kommer med en masse råd og facts fra mit liv med det på godt og ondt.

For den 47-årige håndboldtræner er der et helt særligt formål med at dele sin fortælling.

- Det er med fokus på at skulle gøre en forskel for andre og måske hjælpe andre, der står i samme situation. Så den har jeg brugt meget tid på, lød det fra Lars, der tilføjede:

- Forhåbentlig er der en masse folk, som måske har nogle udfordringer i livet, der kan se, at vi alle godt kan blive til noget, selvom vi kan have det svært nogle gange.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Michelle Kristensen har født

I bogen vil læserne da også komme helt tæt på en meget svær periode i Lars Rasmussens liv: Nemlig i 2013, da han var tæt på at tage sig selv af dage, og mange flere af de udfordringer, han blev mødt af, indtil han i 2015 fik sine diagnoser.

- Det her med altid at blive dømt og udstillet som problembarnet. Men så råber jeg om hjælp i 2015 og bliver udredt og får medicin, og står i dag på en helt anden side af lykke i mit liv, lød det fra Lars.