Martin og Pernille skal giftes.
Martin og Pernille skal giftes.

Efter tv-skilsmisse: Nu har de genoptaget kontakten

46-årige Pernille Mikkelsen giver også status på, hvordan det står til på kærlighedsfronten.

Da DR-programmet 'Gift ved første blik' kørte over skærmen, hvor seerne fulgte Pernille Mikkelsen og Martin Brodersens ægteskab, havde de to parter ikke særlig meget kontakt.

LÆS OGSÅ: Højgravid ung mor i kritisk tilstand: Hastet på hospitalet

Artiklen fortsætter efter videoen...

Det skyldtes, at 46-årige Pernille havde behov for at lande i oplevelserne, imens gnidningerne mellem parterne blev vist på landsdækkende tv.

LÆS OGSÅ: Efter 'Det fede fællesskab': Sådan går det i dag

Nu fortæller hun dog til HER&NU, at de har genoptaget kontakten.

LÆS OGSÅ: Helle Thorning indtog 'Suspekt'-scenen: Her var hendes krav

- I sidste uge var vi sammen to gange. I mandags lavede vi podcast, hvor vi alle sammen var samlet, og det var første gang, Martin og jeg så hinanden efter lang tid, fortæller Pernille Mikkelsen.

I lørdags var alle 'Gift ved første blik'-deltagerne også samlet til en reunion-fest, som den farverige odenseaner Mark Worsten stod i spidsen for.

LÆS OGSÅ: Janni Pedersens store udfordring: Ligger søvnløs

- Martin og jeg kørte sammen til Odense, hvor vi havde en god stund i bilen. Mit ønske har hele tiden været, at vores relation skal lande et naturligt sted, og det kan godt være, at vi ikke kommer til at rende hinanden på dørene, men det er dejligt, at vi kan tale om noget andet end programmerne, fortæller hun og uddyber:

LÆS OGSÅ: Bar gennemsigtig kjole offentligt: Nu modtager Sy Lee hadebeskeder

- Vi kan tale om Martins liv, og vi kan tale om mit liv, og det var rigtig fint i lørdags, hvor vi også markerede en slutning på tv-projektet, fortæller hun.

Dater ikke

I dag står det helt stille på datingfronten for Pernille Mikkelsen, og det er der flere årsager til.

LÆS OGSÅ: Sille Nimholm om 'Paradise'-comeback: Kapitlet skal lukkes

- For det første skal jeg lige lande i det hele. Jeg har et dejligt liv, og det, der giver mig sindssyg meget kærlighed og samvær, er også mine veninder, og det gjorde det også før eksperimentet, fortæller hun og uddyber:

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Jeanette i smertehelvede: Kroppen svigter

- Og dem har jeg ikke set længe, så jeg har så rigeligt andet, der kan fylde mig op, og jeg kan ikke overskue at interagere med en mand lige nu – det kommer, når det kommer, og jeg tror generelt, at ting sker, når der er en mening med det. Jeg er fuldstændig i ro med den hverdag, jeg har.

Nedenfor kan du se et billede af Martin og Pernille, efter programmet blev afsluttet: