Sille Nimholm om 'Paradise'-comeback: Kapitlet skal lukkes

Det lå ikke umiddelbart i kortene, at den tidligere paradiso ville vende tilbage til Mexico.

Tidligere i dag kunne Realityportalen bekræfte hvilke gamle 'Paradise'-kendinge, der vender tilbage til 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: TV 2 skrotter 'Landmand søger kærlighed': Her er årsagen

Her vil blandt andre Sille Nimholm endnu engang betræde gulvene på det intrigante 'Paradise Hotel', som hun første gang deltog i tilbage i sæson 18.

LÆS OGSÅ: Tofts dårlige odds: Fik lægehjælp kort inden dysten

På sin Instagramprofil sætter hun nu ord på sit comeback.

- Jeg skal være ærlig og sige, at jeg oprigtigt ikke troede, at jeg skulle tilbage til Mexico. Min sidste tur var virkelig en hård tur for mig følelsesmæssigt - både dernede, men bestemt også herhjemme, skriver hun i opslaget.

Vil lukke et kapitel

For den tidligere paradiso ligger der derfor en masse overvejelser bag valget om at vende retur til de luksuriøse omgivelser i Mexico.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus i byen med Trump: En fed fyr

- Jeg kunne mærke en lyst og et behov for at komme tilbage og afslutte hele mit 'Paradise' kapitel på en god måde, skriver hun videre.

Det er ingen hemmelighed, at sæson 18 ikke sluttede, som Sille Nimholm ønskede, da hendes tidligere partner David Jarsbo valgte at smide kuglen og snuppe pengepræmien for næsen af hende.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard chokerer: Uventet samarbejde med Mai Manniche

- Jeg har fået muligheden for at vise en mere rolig og selvsikker version af mig selv, og derfor håber jeg, at I vil se med, skriver hun.

Efter Sille Nimholm og David Jarsbo vendte retur til Danmark tilbage i 2018, gav David Jarsbo angiveligt lovning på, at de skulle dele pengepræmien.

Sidenhen gik parret fra hinanden, og David Jarsbo trak beslutningen tilbage, hvilket har fået Sille Nimholm til at gå rettens vej.