Tofts dårlige odds: Fik lægehjælp kort inden dysten

Den store 'Robinson'-fan overlevede ikke den gode, gamle 'Robinson'-klassiker, og det var der flere gode grunde til.

Selvom Jakob Toft gjorde alt i sin magt for at klamre arme og ben omkring pælen, blev han den første som røg ned, og i aftenens afsnit måtte han derfor sige farvel til sine kammerater og forlade 'Robinson Ekspeditionen'.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Hemmelighedsfulde Amalie og Mikkel ude med børnene

Den selverklærede gladiator var da også en af de tungeste til dysten, men til HER&NU fortæller han, at det ikke kun var hans vægt, som tyngede ham på pælen.

- Der var nogle omstændigheder med mine inderlår, som gjorde, at jeg ikke rigtigt kan klemme sammen med benene, fortæller Toft og forklarer:

- Mine inderlår gned mod hinanden på det tidspunkt, og da jeg svedte og gik med våde shorts hver dag på øen, blev huden virkelig udsat for friktion, og jeg fik store slidmærker på mine inderlår til sidst.

En uhensigtsmæssig behandling

På grund af slidmærkerne mellem lårene havde Toft kontakt med lægerne på øen, som hjalp ham med at dulme smerterne.

- Jeg blev flere gange smurt ind i noget creme af lægerne i løbet af 'Ekspeditionen', fortæller Toft, som overordnet set var glad for behandlingen.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Prinsesse Isabella på TikTok med MGP-stjerne

Dog var der én gang, hvor Toft gerne ville have undværet cremen.

- Jeg blev smurt ind, lige inden vi skulle til dyst. Hverken lægerne eller jeg vidste, det var pælen, som var dysten. Det gjorde bare, at mine odds var endnu dårligere, end de var i forvejen. Mine inderlår gled på grund af cremen, fortæller Toft.

LÆS OGSÅ: Bryder tavsheden: Sådan skal Robert Hansen afsone

Stadig en sejr

Selvom Jakob Toft var voldsomt bitter lige efter dysten, kom han hurtigt ovenpå.

- Det handler om at vinde sit eget 'Robinson', og det følte jeg virkelig, jeg havde gjort. Jeg gik ud med hænderne over hovedet som sejrherre, fortæller Toft, som forklarer at deltagelsen gav ham et kæmpe boost og troen på, at han kan, hvad han vil.

Efter 'Ekspeditionen' har Jakob Toft også omlagt sin livsstil fuldstændig og gennemgået et kæmpe vægttab på 35 kilo. Læs mere om det her.