UHH: Flere gamle kendinge tjekker ind på 'Paradise'

Den kommende sæson af 'Paradise Hotel' byder på flere overraskelser.

Når der den 4. juni er premiere på en helt ny sæson af 'Paradise Hotel', er der lagt op til et brag af en reality-fest. Jubilæumssæsonen byder nemlig på en lang række kendte ansigter.

LÆS OGSÅ: Tidligere deltager indtager 'Ex on the Beach'

I sidste uge kom det frem, at 'Paradise'-veteraner Philip May og Anne Plejdup samt 'Robinson Ekspeditionen'-deltageren Naja Stencil er en del af den kommende sæson. Men nu afslører TV3 og Viaplay, at de ikke er de eneste.

Sinan Türkmen fra 'Paradise Hotel' sæson 17, Lukas Holst og Victor Schaufuss, som begge var med i 'Paradise' sæson 2 tjekker nemlig ind på 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: Borregaard har solgt huset: - Nu ser vi, hvad der sker

- Yaaaazzz. Jeg er tilbage her i Mexico. Og jeg er kommet for at lave markering! Jeg er kommet her for at vinde, så jeg spiller med hjertet så længe, jeg kan, og når jeg så ikke kan mere, så fucker jeg alle sammen up, når jeg får chancen for det, lyder det fra Sinan, og Lukas har samme mål:

LÆS OGSÅ: Mascha Vangs store plan: Vil videre nu

- Jeg er tilbage – og det er jeg for at ha’ det pisse fedt! Og denne her gang, dér skal jeg fandme ikke ryge ud; dér skal jeg gå hele vejen og vinde hele pisset, fastslår han.

For Victor er det stadig vigtigst at have det sjovt, men mon ikke der nok skal blive plads til det, når de tre indtager 'Paradise Hotel'.