Philip May tilbage på 'Paradise': Det var et spørgsmål om tid

Philip May er endnu en gang med i 'Paradise Hotel'.

Når 'Paradise Hotel' endnu en gang slår dørene op d. 4. juni, er det med nogle kendte ansigter på deltagerlisten. Som Realityportalen tidligere kunne afsløre, er både Anne Plejdrup, Naja Stencil og Philip May med i programmet.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach' er tilbage: Her er datoen

Det er dog endnu uvist, hvordan de tre gør deres indtog på det ikoniske hotel, men det var ikke nødvendigt at tænke mange gange over det for Philip May, da han blev spurgt.

- Det er vildt spændende! Og man kan sige, det jo et eller andet sted bare var et spørgsmål om tid, lyder det med et smil fra den altid glade Philip, der snart kan kalde sig far til to.

LÆS OGSÅ: Gigi bryder tavsheden efter 15 år: Derfor trak jeg stikket

Philip er både en garvet paradiso, idet han har deltaget i både sæson 11 og 13, så det bliver hans tredje runde på hotellet. Men han er også en garvet reality-veteran, der både har vundet 'Divaer i junglen' og deltaget i en lang række andre realityprogrammer som for eksempel 'Good Luck Guys' og 'Fangerne på fortet'.

LÆS OGSÅ: Bedemændene fra TV 2: Vildt vægttab

Philip har sågar haft sit eget program sammen med kæresten Simone, som han mødte på netop 'Paradise Hotel'. Simone endte dog med at vinde programmet, hvilket Philip endnu ikke har gjort.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer afslører stor nyhed

Selvom Philip tager sin tredje tur på hotellet, så er han faktisk ikke den mest erfarne af gengangerne - Anne Plejdrup har nemlig allerede deltaget tre gange, og det er således hendes fjerde tur til Mexico. For Naja er det første gang i Mexico, da hun tidligere har slået sine folder i 'Robinson' under Kjeldbjergs vinger.