Vivi holder på stor 'Paradise'-hemmelighed

Det var vigtigt for Vivi, at folk ikke vidste, at hun havde vundet 'Paradise'.

Hun er tilbage! Den suveræne vinder af 'Paradise Hotel' sæson 19 nåede kun at være hjemme i en uge, før hun drog afsted mod Mexico igen. Men det er ikke noget, man ser Vivi skilte med i programmet, og det er der en god grund til.

LÆS OGSÅ: 'Sommerdahl'-stjerne har fået en kæreste

- Jeg sagde hjemmefra, da de ringede og spurgte, om jeg ville komme ned igen, at jeg ikke ville have, at de skulle vide, at jeg havde været med før, da de måske ville tænke som mig så, lyder det fra Vivi med henvisning til sæson 19, hvor hun så de gamle deltagere som store trusler, og smed dem ud på stribe.

- Det blev så ændret, da jeg kom derned, og så skulle der siges, at jeg havde været med før, men ikke mere end det. Og vi fik at vide (af tv-holdet, red.), at vi ikke måtte snakke mere om det, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: 32-årig TV 2-kendis ramt af hjertestop: Reddet af kæresten

Derfor ser man i programmet, at deltagerne går let henover, hvad det betyder, at Vivi har været med før. Det er dog ikke den eneste hemmelighed, Vivi tjekker ind med. Det viser sig også, at hende og Sinan kender hinanden hjemmefra, men den relation lægger Sinan hurtigt låg på overfor de andre.

LÆS OGSÅ: Lissa og Andreas i dag: Vi er blevet kærester

- Jeg blev glad, da jeg så Sinan! Jeg vidste godt, at han var dernede og håbede, at han stadig var inde, da jeg kom! Og det var mega fedt, at han lod som om, vi ikke kendte hinanden, det var jo det, jeg prøvede med Sarah i sidste sæson, men den fangede hun ikke, fortæller Vivi.

LÆS OGSÅ: 'Badehotellet'-stjerne åbner op om stor sorg

Det vil vise sig, om det lykkes dem at holde relationen hemmelig igennem hele spillet.