LISTE: De røg først ud af 'Vild med dans'

Her får du den samlede liste med alle de par, der er røget først ud af TV 2s populære dansekonkurrence.

I går aftes røg håndboldspiller Lars Krogh og danser Malene Østergaard ud som det første par i årets 'Vild med dans'.

I den anledning har vi lavet et overblik over alle de håbefulde dansepar, der gennem tiden slukøret har måtte forlade programmet som de første efter blot en enkelt dans eller to.

LÆS OGSÅ: Realitydeltager mister håret i kunstulykke


16. sæson (2019)

Anne Dorte Michelsen & Marc Christensen

Sanger Anne Dorte Michelsen med danseren Marc Christensen måtte sige farvel og tak som de første i dansekonkurrencen i sidste sæson. De nåede at danse en cha cha cha den første uge og en vals den næste, før seerne havde fået nok og stemte dem ud som årets første par.

Anne Dorte selv forklarede det med, at hun var meget plaget af nerver, og at hun så også var sæsonens alderspræsident med sine 61 år.

LÆS OGSÅ: Anne Dorte Michelsen ude af 'Vild med dans'

15. sæson (2018)

Emil Thorup & Jenna Bagge

I 2018 var der for første gang kun kvindelige værter til 'Vild med dans', hvor Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller præsenterede showet.

Tv-vært og designer Emil Thorup fik de dog ikke sludret meget med, da han samme år deltog i dansekonkurrencen med danser Jenna Bagge.

Alle var nemlig sikret den første uge, hvor Emil og Jenna dansede vals, men da sikkerhedsnettet blev fjernet ugen efter, sendte parrets cha cha cha dem hjem - blandt andet med beskeden fra dommer Nikolaj Hübbe om, at han savnede mere tigermis hos Emil.

LÆS OGSÅ: Emil Thorup er ude af 'Vild med dans'

14. sæson (2017)

Christian Bækgaard & Mille Funk

Hvis man spurgte dommerne, så kørte det egentligt meget godt for tv-vært Christian Bækgaard og dansepartneren Mille Funk, der blev placeret solidt i midterfeltet hos dommerbordet.

Men seerne var ikke begejstrede, så derfor blev den kun til en enkelt uge med cha cha cha for parret, før det hele var slut igen.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært får sin første store rolle i ny dansk film

13. sæson (2016)

Nicholas Nybro & Luise Crone Dons

Designer Nicholas Nybro og danser Louise Crone Dons nåede kun at danse en enkelt vals, før seerne sendte parret i en omdans og dernæst helt ud af dansekonkurrencen.

LÆS OGSÅ: ‘Løvens hule’-drama: Iværksætter stopper samarbejdet med løverne

12. sæson (2015)

Sami Darr & Patricia Tjørnelund

Skuespiller Sami Darr og Patricia Tjørnelund startede hårdt ud med bundkarakterer fra alle dommerne. Heldigvis ændrede 'Vild med dans' format i 2015, så alle par gik videre til anden uge.

Her gik det en del bedre, da der var salsa på programmet, men det var desværre ikke nok til at redde Sami og Patricia fra at skulle pakke danseskoene som årets første par.

LÆS OGSÅ: Rejser fra familien: Nu springer TV 2-stjerne ud i reality

11. sæson (2014)

Thomas Wivel & Katrine Bonde

Komiker Thomas Wivel og danser Katrine Bonde var de første, der røg ud af 'Vild med dans' tilbage i 2014.

Dommerne syntes ikke, at parret var de værste, men seerne ville det anderledes, så efter den første omdans blev dansedrømmen slukket for Thomas og Katrine.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel er blevet single

10. sæson (2013)

Le Gammeltoft & Frederik Nonnemann

I 10. sæson var det første gang, at Sarah Grünewald var med til at præsentere showet som vært. Hun nåede dog kun at byde dj Le Gammeltoft og danser Frederik Nonnemann velkommen på dansegulvet to gange.

Og det var den første uge, hvor de dansede cha cha cha, og så ugen efter, da de var i omdans med samme dans. For det var desværre alt det blev til for Le og Frederik, der i øvrigt havde sin debut som 'Vild med dans'-danser.

LÆS OGSÅ: Christiane afslører fortid med ‘Vild med dans’-dommer

9. sæson (2012)

Lars Rasmussen & Malene Østergaard

Selv om skuespiller Thomas Bo Larsen knap nåede at danse overhovedet, før han måtte udgå med en knæskade, så blev det alligevel håndboldspiller Lars Rasmussen og dansepartner Malene Østergaard, der blev de første til at forlade 'Vild med dans' i niende sæson.

Thomas Bo Larsen blev nemlig erstattet med bokser Anders Krogh Jørgensen, og så blev det i stedet kun til en omgang cha cha cha og en omdans for de skuffede Lars og Malene.

LÆS OGSÅ: Sofie Lindes udmelding får store konsekvenser for ‘X Factor’

8. sæson (2011)

Eva Nabe Poulsen & Anders Jacobson

Tv-værten Eva Nabe Poulsen og den nye danser Anders Jacobson var ganske vidst et flot par, men på dansegulvet gik det ikke helt lige så skønt, hvor deres vals rangerede dem i bunden.

Da de så skulle danse deres omdans ugen efter, blev de stemt ud af seerne. Selv forklarede de det med, at de nok var lidt for ukendte i en sæson, hvor store skuespillere som Hella Joof og Tommy Kenter også prydede dansegulvet.

LÆS OGSÅ: Chokeret Cammilla ser sig selv i programmet: Jeg underkastede mig fuldstændig

7. sæson (2010)

Kurt Thyboe & Karina Frimodt

I den syvende sæson af 'Vild med dans' fik Karina Frimodt sin debut som professionel danser i programmet, og her skulle hun svinge rundt med boksekommentator Kurt Thyboe.

Det blev desværre en kort fornøjelse, for hverken parrets cha cha cha eller deres quickstep ugen efter, fik dommerne eller seerne på deres side, og så var det altså farvel og tak i dansekonkurrencen.

LÆS OGSÅ: Oscar fra ‘Årgang 0’ og kæresten tager næste skridt i forholdet

6. sæson (2009)

Sven-Ole Thorsen & Mie Moltke

Tidligere bodybuilder, stuntman og skuespiller Sven-Ole Thorsen svingede ganske elegant rundt med danser Mie Moltke i parrets første vals.

Men da det ugen efter gjaldt rumbaen, manglede både dommernes point og seernes stemmer, og dermed havde danseparret altså snøret danseskoene for sidste gang i konkurrencen.

LÆS OGSÅ: Reality-par skal i retten: I skylder 94.000 kroner

5. sæson (2008)

Oliver Bjerrehuus & Viktoria Franova

I den seneste sæson af 'Vild med dans' nåede model Oscar Bjerrehuus til semifinalen med dansepartneren Asta Björk. Så godt gik det dog ikke for hans far, modellen Oliver Bjerrehuus, da han tilbage i 2008 røg ud sammen med dansepartneren Viktoria Franova som de første.

Efter kun en enkelt samba røg Oliver og Viktoria i omdans med den første uges lavest rangerede par, og fra den danseduel blev de så stemt hjem af seerne.

LÆS OGSÅ: Her er de 12 dansere i dette års ‘Vild med dans’

Julegalla (2007)

Master Fatman & Mie Moltke

Nu var der teknisk set ingen, der røg ud i 'Vild med dans'-særudgaven 'Julegalla'. Det var nemlig kun over en enkelt aften, hvor tidligere vinderne af programmet hoppede på dansegulvet i kampen om at blive 'Årets julestjerner' i en selvvalgt standard- eller latindans.

Her var det publikum i studiet, der delte magten med dommerbordet til at vælge deres favoritter. Og det par, de var mindst begejstrede for, var altså musiker Master Fatman og danser Mie Moltke, der blev rangeret nederst på en sjetteplads.

LÆS OGSÅ: Gunnvør om drama i ’Forsidefruer’: Jeg har lært at acceptere det

4. sæson (2007)

Benedikte Hansen & Bo Loft Jensen

Som noget nyt i fjerde sæson, så skulle sæsonens første par allerede stemmes ud efter kun en tur på dansegulvet som par.

Derfor fik skuespiller Benedikte Hansen og danseren Bo Loft Jensen kun en enkelt quickstep, som dommerne belønnede dem for, men som desværre ikke var nok til at vække seernes gunst.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen jubler: Lucas skal være storebror

3. sæson (2006)

Lærke Winther Andersen & Klaus Kongsdal

Det var noget af en rutchebanetur - omend den var kort - som skuespiller Lærke Winther Andersen kom på, da hun deltog i tredje sæson af 'Vild med dans' med dansepartneren Klaus Kongsdal.

I første program cha cha cha'ede parret sig helt op på en andenplads, men ugen efter var hverken dommere eller seere begejstrede for parrets quickstep, og så var det altså farvel og tak som sæsonens første par.

LÆS OGSÅ: Undrer du dig også? Her er forklaringen på Didde og Linses hvide overalls

2. sæson (2005 - efterår)

Kim Milton & Ann Wilson

Der var desværre ingen tvivl hos hverken dommerne - der dengang havde Thomas Evers Poulsen ved bordet for første gang -  eller seerne om, at den tidligere fodbolddommer Kim Milton måtte tage dansepartneren Ann Wilson i hånden og forlade programmet efter blot en cha cha cha og en quickstep.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’ i vild konflikt: Vi er rystede

1. sæson (2005 - forår)

Sofie Stougaard & Tobias Karlsson

Det allerførste par til at forlade 'Vild med dans' nogensinde var skuespilleren Sofie Stougaard og partneren Tobias Karlsson.

De nåede at danse en cha cha cha og en quickstep, før cykelrytter Jesper Skibby og danser Julia Petrovic blev reddet af seerne på deres bekostning.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz giver ny status efter fødslen

LÆS OGSÅ: Christel: Derfor ser jeg anderledes ud nu, end da jeg var med i ‘Paradise’

Anne Dorte og Marc (Foto: Bo Nymann)
Anne Dorte og Marc (Foto: Bo Nymann)
Jenna Bagge og Emil Thorup i 'Vild med dans' 2018 (Foto: Janus Nielsen)
Jenna Bagge og Emil Thorup i 'Vild med dans' 2018 (Foto: Janus Nielsen)
Christian Bækgaard og Mille Funk ude af 'Vild med dans' sæson 14 (Foto: Janus Nielsen)
Christian Bækgaard og Mille Funk ude af 'Vild med dans' sæson 14 (Foto: Janus Nielsen)
Nicholas Nybro & Luise Crone Dons (Foto: TV 2)
Nicholas Nybro & Luise Crone Dons (Foto: TV 2)
Sami Darr og Patricia Tjørnelund i 12. sæson af 'Vild med dans' (Foto: Anthon Unger)
Sami Darr og Patricia Tjørnelund i 12. sæson af 'Vild med dans' (Foto: Anthon Unger)
I 11. sæson af 'Vild med dans' var Katrine Bonde og Thomas Wivel de første til at ryge ud (Foto: Anthon Unger)
I 11. sæson af 'Vild med dans' var Katrine Bonde og Thomas Wivel de første til at ryge ud (Foto: Anthon Unger)
Le Gammeltoft og Frederik Nonnemann blev præsenteret som dansepar i 'Vild med dans' 2013 (Foto: Klaus Bo Christensen)
Le Gammeltoft og Frederik Nonnemann blev præsenteret som dansepar i 'Vild med dans' 2013 (Foto: Klaus Bo Christensen)
Danser Malene Østergaard og håndboldstjerne Lars Rasmussen i 'Vild med dans' (Foto: Isak Hoffmeyer / TV2)
Danser Malene Østergaard og håndboldstjerne Lars Rasmussen i 'Vild med dans' (Foto: Isak Hoffmeyer / TV2)
Eva Nabe Poulsen og Anders Jacobson i ottende sæson af 'Vild med dans' (Foto: Uffe Kongsted)
Eva Nabe Poulsen og Anders Jacobson i ottende sæson af 'Vild med dans' (Foto: Uffe Kongsted)
Karina Frimodt og Kurt Thyboe røg ud som de første i syvende sæson af 'Vild med dans' (Foto: Bo Nymann)
Karina Frimodt og Kurt Thyboe røg ud som de første i syvende sæson af 'Vild med dans' (Foto: Bo Nymann)
Mie Moltke og Sven-Ole Thorsen dansede deres første og næstsidste dans i sjette sæson af 'Vild med dans' (Foto: Lars E. Andreasen)
Mie Moltke og Sven-Ole Thorsen dansede deres første og næstsidste dans i sjette sæson af 'Vild med dans' (Foto: Lars E. Andreasen)
Viktoria Franova og Oliver Bjerrehuus røg ud som første par i femte sæson af 'Vild med dans' (Foto: Kaspar Wenstrup)
Viktoria Franova og Oliver Bjerrehuus røg ud som første par i femte sæson af 'Vild med dans' (Foto: Kaspar Wenstrup)
Morten Lindberg aka Master Fatman og Mie Moltke endte på en sidsteplads i 'Vild med dans' juleshow (Foto: Lars E. Andreasen)
Morten Lindberg aka Master Fatman og Mie Moltke endte på en sidsteplads i 'Vild med dans' juleshow (Foto: Lars E. Andreasen)
Benedikte Hansen og Bo Loft Jensen i fjerde sæson af 'Vild med dans' (Foto: Bo Nymann)
Benedikte Hansen og Bo Loft Jensen i fjerde sæson af 'Vild med dans' (Foto: Bo Nymann)
Lærke Winther Andersen og Klaus Kongsdal ude af tredje sæson af 'Vild med dans' (Foto: Lars E. Andreasen)
Lærke Winther Andersen og Klaus Kongsdal ude af tredje sæson af 'Vild med dans' (Foto: Lars E. Andreasen)
Kim Milton og Ann Wilson i anden sæson af 'Vild med dans' i efteråret 2005 på (Foto: Lars E. Andreasen)
Kim Milton og Ann Wilson i anden sæson af 'Vild med dans' i efteråret 2005 på (Foto: Lars E. Andreasen)
Sofie Stougaard og Tobias Karlsson i den første sæson af 'Vild med dans' (Foto: Klaus Bo Christensen)
Sofie Stougaard og Tobias Karlsson i den første sæson af 'Vild med dans' (Foto: Klaus Bo Christensen)