Modeuge København 2021, Soeren Le Schmidt modeshow. Philine Roepstorff
Modeuge København 2021, Soeren Le Schmidt modeshow. Philine Roepstorff

Philine deler ærligt billede: Sådan har du aldrig set hende før

Philine Roepstorff er ikke perfekt, og det har hun nu besluttet sig for at vise.

Model og influencer Philine Roepstorff har sin Instagram-profil fyldt ud med perfekte billeder i perfekte omgivelser - både når det kommer til materialistiske ting og sit eget udeseende, men det er måske slut nu.

LÆS OGSÅ: Efter 12 år som single: Nyforelsket

Artiklen fortsætter under videoen.

I hvert fald har Philine i dag delt et ærligt billede af sin appelsinhud - et billede, som normalt ikke pryder modelens profil.

LÆS OGSÅ: Sinan Türkmen taler ud efter massive trusler online

- Jeg fik Jacob (Philines kæreste red.) til at tage nogle billeder af mig på stranden. Han sagde til mig, at jeg ikke ville poste billedet, hvis ikke jeg ændrede måden, jeg sad på. Han havde ret. Normalt ville jeg ikke poste billedet på grund af appelsinhuden på min numse, skriver Philine til billedet og fortsætter:

- Efterhånden som jeg bliver ældre, bliver jeg mere selvsikker i forhold til at dele ægte billeder på mine sociale medier. Jeg vil ikke kun dele de perfekte billeder, selvom jeg elsker dem.

Selvom Philine får appelsinhud i den pågældende stilling, er det ikke noget, hun kæmper med. Ifølge Philine har hun hverken appelsinhud eller strækmærker, når hun står op.

- Jeg prøver mit bedste for at dele noget, jeg normalt ikke ville. Så vær sød, skriver Philine fortsat.

LÆS OGSÅ: Lene Beier slap med skrækken: Sender varme tanker til andre

Ifølge Philine handler opslaget ikke om beklagelse over sit udseende, for hun ved godt, hun ikke skal klage, men hun forsøger med opslaget at dele en side af sig selv, som hun normalt ikke deler.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus afslører: I vildt slagsmål med underboen