Sinan Türkman på den gyldne løber til 'P3 Guld 2023'.
Sinan Türkman på den gyldne løber til 'P3 Guld 2023'.

Sinan Türkmen taler ud efter massive trusler online

Sinan Türkmens look var mere nedtonet til 'P3 Guld' efter massive trusler online.

Tv-personligheden Sinan Türkmen er ellers ikke bange for at give den ekstra gas og skrue op for sin påklædning og styling for at skabe et mindeværdigt look.

Det demonstrerede Sinan også så fint, da han deltog ved dette års 'Simba Prisen 2023' i onsdags, hvor han gjorde sig bemærket med sit hvidlige hår, øjenbryn og øjenvipper.

Artiklen fortsætter under billedet af Sinan til 'Simba Prisen'...

Simba Prisen 2023Sinan Türkmen
Simba Prisen 2023Sinan Türkmen

Men dog har det ikke været alle, der har fundet Sinas look særligt flatterende. For dagene efter 'Simba Prisen', har Sinan været belastet med et stigende antal hadefulde og truende beskeder i sin indbakken på Instagram.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Se hele startcastet til 'Paradise Hotel' 2023

Da HER&NU/Realityportalen mødte Sinan til 'P3 Guld 2023', var det dog også en mere nedtonet Sinan, der mødte op på den gyldne løber.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par afslører: Kravene er højere til os

- Jeg har det godt. Jeg tager det stille og roligt i aften. Jeg gad ikke at gå all in. Folk har virkelig været modbydelige, og jeg har fået så mange trusler. Også stadigvæk, når jeg kigger på min telefon lige nu. Der er også søde kommentarer. Jeg gjorde det, og jeg fortryder det absolut slet ikke. Jeg ved, at jeg skal passe på med, hvad for noget tøj, jeg tager på, siger han og fortsætter:

- Jeg kommer til at blive ved, men lige nu skal jeg bare lige sluge den, men så skal jeg også vise hele Danmark, hvem Sinan er. Jeg giver ikke op, folk skal ikke sætte mig med ned. Min mor har altid sagt: 'De vil dig ikke det bedste. De er bare jaloux.' Jeg har prøvet værre ting, forsikrer han.

Sinan og Camma
Sinan og Camma