'Nybyggerne'-par afslører: Kravene er højere til os

Ægteparret Isabella og Naphtali mærker de højere krav, men lader sig ikke slå ud af det.

Langt hen ad vejen har 'Nybyggerne'-dommerne, Mette Helena Rasmussen og Önder Yazar, rost Isabella og Naphtalis arbejde i det grønne hus og særligt med 'soveværelset' og 'forhaven' som parret også vandt, men det har også sat parret i en situation, hvor kravene er højere.

LÆS OGSÅ: Far holdt sit løfte til Albert: Gav den gas på scenen

Da HER&NU spurgte Isabella om, hvad hun følte om dommernes konstruktive feedback, faldt svaret prompte.

- Jamen, vi talte faktisk godt om det med de andre par, hvor vi egentlig godt kunne mærke, at der blev sat nogle højere krav til os og vores håndværk. De andre par var jo også sindssyg udfordret, så vi synes egentlig også, det var fint, at vi også blev udfordret i forhold til vores kunnen, siger Isabella og fortsætter:

- Og jeg kan godt vedkende mig, at der er blevet sat rigtig høje krav til os, og jeg synes også, at han (dommeren Önder, red.) nogle gange siger det direkte, når han siger, at vi byder op til dans. Men vi har ikke gået og følt os slået på det, eller ladet os slå ud af det. Altså, det har vi ikke.

Oprejst pande

Isabella og Naphtali i det grønne hus håndterer derfor kritikken med oprejst pande.

LÆS OGSÅ: Efter massiv kritik: TopGunn tager drastisk beslutning

- Jeg tror, at vi egentlig bare har lært dem (dommerne, red.) at kende, og hvor vi også tænker "Nå okay, hvis det er deroppe, vi skal op og kritiseres, så må det jo være, fordi at resten egentlig er meget godt".

- Og alle par har indimellem også sådan nogle forskellige kommentarer, ikke? Så jeg tror, at vi leverer et højt håndværk, som Önder jo også sagde fra fra start af, så nu bliver forventningerne også derefter, og det kan vi i hvert fald godt mærke.

LÆS OGSÅ: Katherine Diez langer ud efter TopGunn: Stop med at kommercialisere kvindevold

Boligprogrammet 'Nybyggerne' kan ses om torsdagen kl. 20.00 på TV 2 og lige HER på TV 2 Play. Se Isabella og Naphtalis kontor nedeunder.