Oliver Gammelgaard Nielsen aka TopGunn
Oliver Gammelgaard Nielsen aka TopGunn

Efter massiv kritik: TopGunn tager drastisk beslutning

Nu undskylder rapperen for de kontroversielle linjer i sin nye sang, og nu er den kritiserede del af tracket fjernet.

Rapperen TopGunn, der har det borgerlige navn Oliver Gammelgaard Nielsen, har modtaget massiv kritik, efter han udkom med sangen 'DK GOAT', der er en del af hans nye album med selv samme navn.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører stor beslutning: Viser alt frem

Artiklen fortsætter efter videoen:

Det drejer sig om et par linjer i tracket, der henviser til sangerens voldsdom, han fik tilbage i 2016. Her blev han idømt 14 dages betinget fængsel og 30 timers samfundstjeneste for vold mod en 19-årig kvinde.

LÆS OGSÅ: Far holdt sit løfte til Albert: Gav den gas på scenen

- Jeg blev dømt for at bokse på en pige / hvis jeg virkelig havde gjort det, havde det været som Tyson / og det’ sikkert, fordi jeg ik’ gad hende nok / havde jeg lyst, havde hun suttet som en Dyson, rappede han på tracket.

Efter kritikken er haglet ned over sangeren, tyede han til tasterne i går aftes, hvor han undskyldte for teksten på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Jan Linnebjerg så sit livsværk i flammer: Nu reagerer han

- Jeg er opmærksom på, at nogle har tolket et par linjer forkert fra mit nye album, og det er jeg oprigtig ked af, skriver han og uddyber:

LÆS OGSÅ: Nu er det officielt: 'Bachelorette'-Mads er flyttet sammen med kæresten

- Jeg kan på bagkant nu se, at mine rim kunne forstås på en måde, som ikke er okay. Jeg har derfor valgt at fjerne linjen på tracket, da det overhovedet ikke var min intention at støde nogle.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas bekender kulør: Det har haft alvorlige konsekvenser

Nu er den kritiserede del af sangen fjernet fra nummeret 'DK GOAT', og det er ikke til at tage fejl af, da de kontroversielle linjer er erstattet af komplet stilhed på de fleste musiktjenester.