Fie Laursen afslører stor beslutning: Viser alt frem

Nu lover influenceren, at man kan komme helt tæt på hendes privatliv igen.

Det var et følelsesmæssigt smeltedigel, der gjorde, at influencer Fie Laursen valgte at holde sit privatliv i Spanien på de sociale medier på afstand.

LÆS OGSÅ: Bar gennemsigtig kjole offentligt: Nu modtager Sy Lee hadebeskeder

Men nu er Fie Laursen klar til at dele mere ud af hverdagstummerummet med sine følgere. Dog kommer det til at ske under anderledes betingelser, der involverer, at følgerne skal have pengepungen op ad lommen.

- Jeg er på Instagram Subscription, hvilket betyder, at I igen (hendes følgere, red.) efter tre år kan komme helt tæt på mit liv. Jeg har virkelig lukket jer ude, og jeg ved det godt, men jeg har kæmpet med de sociale medier, hvor jeg følte, at jeg blottede mig selv så meget fra morgen til aften, hvor folk, der så med, bare sad sidst på aftenen og havde et godt grin, hvor det ikke gavnede mig overhovedet, forklarer Fie i sin story på Instagram og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Højgravid ung mor i kritisk tilstand: Hastet på hospitalet

- Selvom man er hater og gerne vil følge med fra morgen til aften, så vil jeg i sidste ende føle, at det er det værd at blotte mig selv, for så giver de (Fies Haters, red) mig noget igen.

Vil vise alt

Fie Laursen lover derfor at lave eksklusivt indhold i et lukket forum på Instagram, der viser hverdagen i Spanien med hendes mand og sønnen, Mateo.

- Hvis man gerne vil følge med i min hverdag med min mand, min baby, min hund og vores husrenoveringer, så kommer vi til at poste om alting og lukke folk fuldstændig ind. Jeg har savnet at connecte med jer, der vil mig det godt og kan lide mig. Jeg har savnet at tænde for kameraet og snakke om, hvad der sker i mit. Det glæder jeg mig til.

LÆS OGSÅ: Efter brud: Nu reagerer Pernille på Kåres nye forhold