Fie og Christel i vild forvandling: Sådan startede det

Der er sket meget med Fie Laursen og Christel Trubkas uddseende, siden de havde deres debut sammen i 'Paradise Hotel'

Der sker helt naturligt meget, når man går fra at være teenager til voksen, og hvis man ovenikøbet får lavet plastikoperationer, tatoveringer, filler, tandblegning og 'veneers', bliver forandringen endnu mere slående.

Det er Fie Laursen og Christel Trubka gode eksempler på.

Siden 2015, hvor begge kvinder begge deltog i samme sæson af 'Paradise Hotel', har de nemlig hver især gennegået en vild forvandling.

Fie Laursen har blandt andet fået et helt nyt tandsæt med porcelænsfacader. Derudover har hun fået filler i læberne, større bryster og gennemgået det risikable indgreb 'brazilian butt lift', hvor der bliver suget fedt ud fra kroppen, som så bliver sprøjtet ind i numsen.

Christel har fået tandblegning, filler i læberne og botox i sin pande, og så får hun ofte lavet vipper og permanent make-up på sine bryn.

Mens Christel er glad for sine indgreb, har Fie Laursen i dag fortrudt flere indgreb, og noget af det kæmper hun stadig med at få fjernet.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-deltager i babylykke: Er gravid

- Jeg har fået fjernet alt filler i mit ansigt, fjernet min implanter og kæmper stadig for at komme af med min BBL, skriver hun på sin Instagram.

Se billederne af Fie Laursen og Christel fra 'Paradise Hotel' i 2015 og fra april 2024 herunder.

Foto: TV 3
Foto: TV 3
Fie Laursen - Foto: Janus Nielsen
Fie Laursen - Foto: Janus Nielsen
Foto: TV 3
Foto: TV 3
Fie Laursen - Foto: Janus Nielsen
Fie Laursen - Foto: Janus Nielsen