Fie Laursen lægger sig fladt ned: Undskyld!

Den skandaleombruste realitystjerne har meget at undskylde for, og det gør hun gerne.

Fie Laursen er ikke længere den samme, som hun var. Hun har fundet balance i livet og reflekterer over de valg, hun tager, fortæller hun i podcasten 'Marcus og Realitypanelet', der er lavet i samarbejde med HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Christiane forklarer: Derfor er der forskelsbehandling på børnene

Fie er i podcasten meget klar i spyttet, da vært Marcus Eklund til sidst i afsnittet giver hende mikrofonen, hvor hun får det sidste ord.

- Undskyld. Undskyld for ikke at have brugt min stemme ordentligt. Mine valg har påvirket mange mennesker. Jeg havde en 16-årig, der skrev, hun havde vandfastet på grund af mig dengang. I mange år kunne jeg overhovedet ikke se, at de her sociale medie... Influencer betyder jo, at man influerer folk, og det har jeg overhovedet ikke kunnet finde ud af, forklarer Fie og tilføjer:

- Jeg har bare været så ung og dum og ustabil, at jeg ikke har kunnet se det ansvar, der lå bag det, og jeg glæder mig til at tage det ansvar.

Sugardating-reklamen er blandt andet en af de fejl, som Fie i dag kigger tilbage på.

- Da jeg lavede den reklame kunne jeg overhovedet ikke se, det var forkert. Min mentalitet kunne slet ikke se, det var forkert. Jeg tænkte bare, det var en fed løn, forklarer Fie og fortsætter:

- Min holdning den dag i dag er stadig, at kvinder skal gøre, hvad de vil med deres krop. Forskellen var bare, at der var rigtig mange unge, der fulgte mig. Dengang kunne jeg ikke se, det var forkert.

LÆS OGSÅ: DR dropper dronning Marys stylist

Efter mediestormen flyttede Fie til Spanien for at trække sig.

- Det gik op for mig, at jeg ikke var en god influencer, og jeg var ikke god til tage mig af dem, der fulgte mig.

LÆS OGSÅ: Pitzner på kant med loven igen

Hør hele podcasten herunder: