Michael Stig Christensen, Villy og Lise Vandborg
Michael Stig Christensen, Villy og Lise Vandborg

'Nybyggerne'-par får nyt tv-program

Nu kan danskerne se frem til et gensyn med Lise Vandborg og Michael Christensen.

Lise Vandborg og Michael Christensen vandt TV 2-programmet 'Nybyggerne' i 2016. Siden det første byggeprojekt på tv i Farum har parret bygget et stort hus i Skørping, som har været parrets tre børns primære barndomshjem - indtil nu.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-par er blevet skilt

Artiklen fortsætter under videoen.

For snart gør de det hele igen - bygger nyt, men denne gang er de ikke alene.

- Efter Michaels skade kan vi mærke, at vi skal noget andet. Vi skal mere på landet, mere for os selv, men med familie. Vi skal nemlig have mine forældre med. Og så var det vi faldt over et lille landsted, skriver Lise i et opslag på Instagram.

Nysgerrige følgere får lov at komme helt tæt på projektet, for det hele bliver filmet til et nyt program.

- Ok, et tv-program. Nej, det tænkte vi ikke lige. Men så snakkede vi med TV 2 Nord, og de fremlagde idéen om slow-tv. En serie, hvor man følger vores projekt. Når flere generationer flytter sammen. Når man tager en drejning i tilværelsen og flytter på landet. Når man troede, man skulle A, men vælger B. Når man gerne vil være mere selvforsynende. Når vi bygger igen. Ups and downs. Ingen deadlines, ingen pres. Og vi har skisme aftalt, at de følger os på sidelinjen henover det næste lange stykke tid, skriver Lise i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Lise Baastrups store last: - Jeg kan ikke styre mig

Det er derfor ikke kun Lise og Michael, der denne gang kommer på tv, men hele familien. Ifølge Lise kan programmet ses engang i 2025.

- Men hvad skal sådan et program hedde? Og vil I overhovedet se det? “Bonderøvene” er ligesom lidt taget, og noget med Vandborg ville kræve, at Michael skifter navn. Kom endelig med friske bud, skriver Lise fortsat.

LÆS OGSÅ: Keld og Hilda har solgt huset