Sinan fik advarsler af produktionen i 'Paradise Hotel'

Det var ikke alle, der var lige tilfredse med Sinans opførsel i 'Paradise Hotel'.

Sinan Türkmen er ikke kendt for at holde sig tilbage, når det kommer til at sige sin mening. Det var bestemt heller ikke tilfældet i den nuværende sæson af 'Paradise Hotel', hvor han agerer alfahan og er i direkte kamp mod blandt andet Daniel.

LÆS OGSÅ: Efter operation: Emil tilbage på Havana

Efter sidste uges parceremoni fik Sinan åbnet så meget op for posen, at han måtte give Patricia en undskyldning efterfølgende, da hun havde sendt Nadja H. hjem - en beslutning, Sinan slet ikke var tilfreds med.

Nu afslører Sinan dog på sin TikTok, at hans opførsel flere gange fik konsekvenser.

- Mig efter at have fået tre advarsler, fordi jeg har en alt for grov opførsel, skriver Sinan og tilføjer i sin tekst til videoen:

- Produktionen på hotellet syntes ikke, jeg var så sød overfor de andre deltagere.

Overfor Realityportalen bekræfter Sinan de mange advarsler og tilføjer, at man ikke ser alle hans udbrud i programmet.

LÆS OGSÅ: Martin Brygmann fjernet fra kendt film

- Noget som for eksempel især blev klippet ud, er hvor jeg råber og skælder Nadia A endnu mere ud end, hvad de viser til en ceremoni, hvor hun ikke ved, hvad hun skal svare tilbage, og i stedet med det samme knækker hun sammen og græder rystende. Det er ceremonien fra afsnit 8, der allerede er ude, fortæller Sinan og forklarer situationen.

LÆS OGSÅ: Pelle Hvenegaard: Sådan går det med familieforøgelsen

- Jeg blev bare så sur over alle de løgne, hun spredte omkring mig, derfor fandt jeg mig slet ikke i det og gav den derfor hele armen, så hun måske ville stoppe med at lyve.

Holdt advarsel hemmelig for de andre deltagere

Første gang Sinan fik en advarsel, var under en middag, hvor produktionen ifølge Sinan syntes, at han var blevet for ondskabsfuld. Han holdt dog advarslen hemmelig for de andre.

LÆS OGSÅ: Oliver afslører: Derfor vil jeg ikke have en kæreste

- Den anden gang, jeg fik en advarsel, var faktisk sammen med en anden velkendt person, og vi havde det sygt grineren over det, fordi vi syntes, det var totalt til grin! Vi fik skæld ud for at grine af nogle af deltagerne, fordi vi seriøst ikke kunne holde masken, afslører han og fortsætter:

- Vi havde det bare max grineren derinde og kørte meget på folks følelser for at drille dem lidt med kærlighed - det er jo Paradise Hotel, og vi er trods alt kommet ind for at skabe lidt drama og splid, fordi de andre var jo bare nogle tørre kiks. Nu vil jeg slet ikke tale på vegne af den velkendte person, men jeg kan sige, hvordan jeg føler, vi begge to havde det derinde.

Ifølge Sinan var ham og den anden velkendte person meget ensomme på hotellet, men de havde heldigvis hinanden, hvilket ifølge Sinan gjorde, at de ikke brød sammen og meldte sig ud af spillet. Men deres samspil var tilsyneladende for meget for produktionen.

LÆS OGSÅ: Karina og Gunnvør om 'Forsidefruer': Vi fik nogle roller

- Vi begge blev separeret og tage op til interview lokalet for at få en advarsel. Da vi så hinanden igen efter den voksen skældud, flækkede vi bare af grin og gav hinanden et glimt med øjet, da vi ikke gad at have, at de andre skulle vide, hvad der blev sagt til os. Vi var lidt mystiske sammen, fastslår han.

Fik et flip på produktionen

Da Sinan for tredje gang fik en advarsel, skyldtes det hans attitude mod produktionen, der gentagende gange ringede til værelset for at forsøge at få ham ud af sengen og ned til morgenmaden en morgen.

LÆS OGSÅ: Dan Andersen i babylykke: Far for anden gang

@singo_dingo

Produktionen på hotellet syntes ikke, at jeg var så sød over for de andre deltagere😁

♬ Carol Of The Bells - Lindsey Stirling

- Jeg kan huske, at jeg fik det sygeste flip i telefonopkaldet og sagde noget lignende med “Tror I jeg er en robot eller hvad? Jeg ved godt, hvornår jeg skal vågne op, så stop med at ringe til mig hele tiden!” Især når jeg i forvejen blev totalt blændet af alt det kameralys, der bliver tændt på værelset så tidligt om morgenen. Jeg var virkelig ramt af psykisk pres og kunne ikke holde ud at være i spillet i forvejen, så det gjorde det bare slet ikke nemmere for mig, fortæller han og slutter:

- Jeg endte med at undskylde for min opførsel, selvom jeg egentlig ikke havde lyst. Jeg gad bare ikke være på tværs med nogen