Kærligheden brast for 'Bachelor'-stjerne

Nu er hun atter single, og på under et døgn har hun fået 150 henvendelser.

Få dage efter Victoria Lundager landede i Danmark, da hun var blevet sendt hjem fra 'Bachelor', fandt hun sin næste kæreste, som hun har dannet par med i lige knap to år. Men nu er hun blever single igen.

LÆS OGSÅ: Sussi afslører: Jeg var Leo utro

- Han er på udveksling i Canada, så vi har været langdistancekærester. Vores forhold har ikke været det bedste siden i sommer, og derfor kunne jeg mærke, at forholdet ikke var det rigtige for mig, fortæller Victoria til Realityportalen / HER&NU og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Kølige 'Robinson'-Nicole: Jeg kom kun for én ting

- Jeg er nok et sted i mit liv, hvor jeg er klar til at finde min "the one and only", som jeg bare skal det hele med. Og det var bare ikke ham, og sådan havde han det også med mig.

Ifølge Victoria var de derfor enige om bruddet, men det betyder ikke, at det ikke er en hård proces.

- Jeg har været helt nede i kuldkælderen. Men fordi hjertesorgen allerede startede i sommer, da vi stadig var sammen, så er jeg også lettet, forklarer Victoria.

LÆS OGSÅ: Spås ude gang på gang: Nu reagerer Sebastian og Asta

150 henvendelser efter brud

I forbindelse med bruddet har hun sat jagten ind på en ny roomie til sin lejlighed, og den jagt går strygende.

- Jeg har fået 150 henvendelser på min story på Instagram, så det er overvældende. Men jeg er sikker på, det bliver rigtig godt, fastslår hun.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-Helena åbner op om problemer i forholdet

På Instagram stiller Victoria da heller ikke de store krav til sin kommende roomie udover, at personen skal være feminist og klar på at hygge og komme hinanden ved i bofællesskabet.