Ditte Julie efter konkurser: Coacher virksomhedsledelse

Efter to af Ditte Julies virksomheder gik nedenom og hjem, satser hun nu på en ny drøm.

Efter Ditte Julies to konkurser på selskaberne Kageimperiumet ApS og Kageimperiumet Holding ApS er hun atter i gang igen.

LÆS OGSÅ: Mie reagerer på 'Robinson'-kvittere: Aldrig en god undskyldning

- Jeg er i fuld gang med min nye virksomhed. De sidste par år har jeg haft en kæmpe drøm om at bevidstgøre flere mennesker om, at de har nøglen og svarene inde i sig til at leve det liv, de egentlig gerne vil, fortæller Ditte Julie.

Hendes virksomhed, ”Den bevidste CEO”, tilbyder coaching, rådgivning, virksomhedsledelse og mentoring for iværksættere. Med en del erfaring bag sig er det netop Ditte Julies ekspertise.

- Når man, som jeg, har levet af personlig branding de sidste otte år og levet af formidling på de sociale medier, så finder man ud af, hvor meget vi spejler os i hinanden, og det er ikke særlig sundt. Nu er jeg mor til en datter i fjerde klasse, og der opdager man, hvor meget vi egentlig sammenligner os selv med andre, og det er enormt vigtigt, at vi tør komme hjem i os selv og stå stærkt, fortæller hun og slår fast, at hun ikke lader sig mærke af nogle af sine konkurser:

LÆS OGSÅ: Morten Hee Andersen nyder succesen: Nu vælger jeg familien

- Den virksomhed, jeg har i dag, er den jeg har haft i otte år, den er bare blevet omdøbt. Men der er absolut ikke noget, der skræmmer mig. Jeg er der, hvor jeg ikke kan gøre hverken fra eller til. Jeg vælger selv, hvordan jeg har det, og jeg vælger at se fremad, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Marys store offer for ægteskabet