Ditte Julie har opsagt ny stilling

Lykken var stor, da Ditte Julie i starten af året kunne fortælle, at hun var blevet en del af Nordic Female Founder, men nu er stillingen opsagt.

Den 26. januar annoncerede Ditte Julie Jensen, at hun var blevet en del af teamet hos de to kvindelige iværksættere fra 'Løvens Hule' - Mia Wagner og Anne Stampe, men i sidste uge sluttede det hele allerede.

LÆS OGSÅ: Kendispar er blevet forældre igen: Afslører navnet

- Det kræver mod at turde stå op for sine kerneværdier, eller det kræver indsigt at kende dem. Jeg har gået og følt, jeg ikke var tro mod mig selv, og jeg ikke talte min sandhed eller lyttede til min sandhed. Derfor har jeg valgt at opsige min stilling i Nordic Female Founders, skriver Ditte Julie i et ærligt opslag på Instagram og tilføjer:

- Jeg har måtte mærke ind i, hvad jeg gerne vil stå for, og hvad jeg gerne vil, og derfor havde jeg sidste arbejdsdag i torsdags.

Ditte Julie takker Mia Wagner og Anne Stampe for tilliden.

- Jeg er utrolig stolt af alle de ting, jeg nåede på den korte tid, og de erfaringer vil jeg tage med mig, skriver Ditte Julie.

LÆS OGSÅ: Før- og efterbillede: Lasse Rimmer i vildt vægttab

Fremtiden er uvis

Hvad Ditte Julie skal nu, er endnu ikke helt på plads.

- Jeg vil lade min dør stå åben og være nysgerrig på, hvad der måtte komme min vej. Jeg har nogle drømme for fremtiden, men vejen dertil kender jeg ikke. Jeg glæder mig til i eftermiddag at dele nogle ideer med jer, slutter Ditte Julie.