Sarah Grünewald og Sarah Bro
Sarah Grünewald og Sarah Bro

Har Sarah Grünewald og Sarah Bro været på tv-optagelser sammen?

Meget kan tyde på, at Sarah Bro og Sarah Grünewald har tilbragt tid sammen det samme sted.

Snart sejler Sarah Grünewald ud på åbent hav over Atlanterhavet, en ting som svømmeren Sarah Bro allerede har oplevet. Hun har nemlig allerede medvirket i Discovery-programmet 'Over Atlanten', som Sarah Grünewald nu skal i sæson 4.

LÆS OGSÅ: Alex og Johanne lavede tv-serie sammen: Nu er vi kærester

Artiklen fortsætter under videoen af Sarah Grünewald, der fortæller om sine tv-projekter.

Begge har de ligeledes tilfælles, at de for en uge siden er kommet hjem fra en længere rejse i udlandet, hvor de ikke har været i besiddelse af deres mobiltelefoner.

- Så er det en uge siden, at jeg kom hjem fra en helt vild oplevelse langt væk fra Danmark. En oplevelse, som har budt på en masse træning, fordybelse, refleksion, ingen elektronik, natur og stilhed, skriver Sarah Bro om turen.

Sarah Grünewalds ordvalg om turen er meget sammenlignelig.

- Jeg kan fortælle jer, at jeg efter at være kommet hjem fra fordybelse, træning, stilhed, ingen telefon og natur faktisk har ok svært ved at kører bil, multitaske, skynde mig, tale hurtigt, og at jeg har brændt næsten alt mad på. ALT går langsomt, skriver Sarah om turen.

LÆS OGSÅ: Fik forbud i TV 2-program: Nu går stor drøm i opfyldelse

Hverken Sarah Bro eller Sarah Grünewald må sige, hvad de har lavet.

- Rejsen betyder helt vildt meget for mig, og jeg glæder mig til, at jeg må dele den med jer. Jeg føler mig på den ene side beriget med en masse nye værktøjer og indsigt i, hvordan jeg gerne vil leve mit liv, og på den anden side føler jeg mig pisse skrøbelig. Men det tænker jeg egentlig også er okay. Jeg er i hvert fald meget glad, skriver Sarah Bro.

LÆS OGSÅ: Ærlige Lambang: Derfor blev jeg syg

Ligeledes har turen betydet en del fra Grünewald.

- Jeg fandt ud af, hvor meget larm der er omkring mig. Nu er der skruet ned for volumen, og jeg kysser og krammer mine nærmeste! Det er præcis, som det skal være, tror jeg.

Se de to opslag herunder: