Ærlige Sarah Grünewald: Jeg skammer mig rigtig meget

I TV 2-programmet 'Shaolin' kommer deltagerne helt tæt på hinanden.

I TV 2-programmet 'Shaolin' bliver deltagerne både testet fysisk og psykisk, når de i 12 dage skal bo og leve i et tempel i Sydkorea og lære disciplinen shaolin fra deres to masters.

LÆS OGSÅ: Kort efter fyring: Jes Dorph-Petersen lander nyt job

I mandagens næstsidste afsnit blev deltagerne bedt om at tale til hinanden under deres meditation. De var helt frie til at sige hvad som helst, men det handlede om måden, det blev sagt på.

Her satte tv-vært Sarah Grünewald meget ærligt ord på, hvordan hun inden turen til Sydkorea havde det med skuespilleren Esben Dalgaard.

- Jamen jeg har faktisk ikke så godt kunnet lide dig. Jeg har mødt dig nogle gange, og jeg har følt, vi har haft ekstremt dårlig kemi. Jeg har faktisk ikke brudt mig om dig. Og jeg må være helt ærlig og sige, at jeg skammer mig rigtig meget over det, fortæller Sarah til Esben i programmet og tilføjer:

- Jeg har ikke haft noget at have det i. Det har været, fordi du er et privat menneske. Jeg føler, jeg har kunnet få lov at jokke ind i alle mennesker, og det kunne jeg ikke lige med dig, og så var jeg sådan: "så kan du nok ikke lide mig, og så kan jeg da bare heller ikke lide dig". Derfor var jeg meget spændt på denne her tur med dig.

LÆS OGSÅ: Medie: Kong Frederik hemmeligt i Madrid igen

Ifølge Sarah er Esben et af de mennesker, der har overrasket hende mest.

- Jeg er så ovenud lykkelig for, at der er mennesker tæt på dig, der får din kærlighed, for det gør dem virkelig heldige. Jeg har sådan en helt grundkærlighed til dig som menneske, og jeg ønsker dig så meget godt, sluttede Sarah sin tale til Esben.

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother i vildt frieri: Skal giftes for fjerde gang

Se sidste afsnit af 'Shaolin' mandag kl. 20.00 på TV 2 eller TV 2 PLAY.

Esben Dalgaard til pressedag på Shaolin tv-program på TV 2.
Esben Dalgaard til pressedag på Shaolin tv-program på TV 2.