Reagerer på konkurs: Det gør så ondt

Nu tager 'Bagedyst'-stjernen bladet fra munden.

Ditte Julie Jensen, der i 2015 fik en fjerdeplads i DR-hittet 'Den store bagedyst', har måttet dreje nøglen om på sine to selskaber, 'Kageimperiumet' og 'Kageimperiumet Holding', efter disse blev sendt til tvangsopløsning af Erhvervsstyrelsen.

Konkursbegæringen sker, hvis der er større gæld end aktiver i et selskab.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-stjerne går konkurs med to selskaber

Som mange andre virksomheder har selskaberne lidt under corona-pandemien, Ukraine-krigen og inflationen, der ramte som følge heraf. Det forklarer bagestjernen i et opslag på sin Instagram-profil, hvor hun for første gang reagerer på konkursen.

- Ærligt, det knuste min forretning. Jeg drømte og håbede inderligt, at jeg ville klare den, at om lidt vendte det, men det gjorde det ikke, skriver Ditte Julie Jensen og fortsætter:

- Jeg følte så stort ansvar overfor mine medarbejdere, deres lønninger og de projekter, som vi havde skabt sammen og smidt så meget kærlighed og arbejde i - den følelse og kendsgerning, at det nu var slut, var svær at sluge. At erkende, at jeg ikke længere kunne betale til alt dette gjorde (og gør stadig) så ondt.

I opslaget gør 'Den store bagedyst'-stjernen det klart, at det har været vigtigt for hende at tage situationen alvorligt, samtidig med, hun har kæmpet til det sidste.

LÆS OGSÅ: Christian Grau afslører: Ville bekæmpe frygtet sygdom

- Det har været en umenneskelig tid, da "regningen" personligt er høj, lyder det fra Ditte Julie Jensen.

I opslaget sender hun da også en stor tak til de tidligere medarbejdere og konsulenter, som har været en del af forretningseventyret, før hun afslutter:

LÆS OGSÅ: Thomas Buttenschøn deler stor nyhed

- Tiden er kommet til at lukke helt ned for det kapitel. Jeg er taknemmelig over al den læring, jeg kan tage med mig, og taknemmelig for, at jeg turde følge mine drømme. Ingen havde kunnet forudse corona og inflation.

HER&NU/Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Ditte Julie Jensen, som i skrivende stund ikke er vendt tilbage på henvendelsen.

Se hele opslaget herunder: