Nu forklarer Gustav: Derfor gik det ikke med Jannie

Kærligheden holdt ikke mellem 'Landmand søger kærlighed'-parret.

I aftenens afsnit af 'Landmand søger kærlighed' står det klart, at romancen mellem Gustav og Jannie gled ud i sandet efter optagelserne sluttede.

Til værten Lene Beier fortæller Gustav, at gnisten slet og ret forsvandt, og overfor HER&NU sætter han flere ord på, hvad der skete, da kameraerne slukkede.

LÆS OGSÅ: Özlem Cekic danser lige ind i folk: Ude af komfortzonen

- Kan man mærke, den ikke er der, så er den der ikke. Det er jo ikke noget, man kunstigt kan blæse gang i, fortæller han og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Sadler om: Store ændringer for 'Paradise Hotel'

- Det at date på tv er jo lidt specielt, for der er altid nogen, der spørger ind til, hvordan du har det med de forskellige kvinder. Så du bliver hele tiden konfronteret med, hvordan du har det, og hvad du tænker, og så bliver du holdt op på det senere: "Tænker du stadig det samme?".

Ugen, hvor Gustav havde kvinderne boende på gården, var derfor en stor mundfuld.

- Man går jo og er total rundforvirret i en hel uge. Det hele er meget intenst, så det er svært at nå at mærke efter, om det her er virkeligt eller bare er en flirt. Det er jo det, man så skal finde ud af bagefter.

LÆS OGSÅ: Ærlige Line Baun Danielsen: Ingen sex i et år

Efter optagelserne sluttede og parret havde tid for sig selv, stod det så klart, at der ikke var den kemi, Gustav havde håbet på.

LÆS OGSÅ: Ærlige Lars Ranthe: Mine forældre var slet ikke sådan

I dag har han da heller ikke kontakt med Jannie, udover et par beskeder i forbindelse med programmerne.

- Vi har skrevet lidt frem og tilbage om, hvordan det er at være tv, og hvordan man har det i det - men ikke noget romantik, fortæller Gustav.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for 'Bachelor'-stjerne

Når det kommer til, hvordan landmandens kærlighedsliv ser ud i dag, er han dog noget hemmelighedsfuld og vil ikke kommentere på, om der er en sød kvinde i kikkerten.

- Jeg tager det stille og roligt, er det korte svar.