Efter kræftforløb: Nu skal Winnie opereres

Winnie Topp har bakset med en ondartet tumor i en kirtel i hendes brysthule, men nu er der lovende udsigter.

Tilbage i september kom det frem, at Winnie Topp, kendt fra 'Landmand søger kærlighed' på TV 2, var blevet ramt af en ondartet tumor i en kirtel i hendes brysthule, hvorfor hun måtte modtage kemoterapi.

LÆS OGSÅ: Micky Skeel jubler: Skal være far igen

I årevis havde Winnie nemlig været præget af smerter i kroppen, hvor hun også havde problemer med at synke og endda trække vejret, men det var først, da hun begyndte at hoste blod op, at hun gik til scanning, hvormed lægerne fattede mistanke om kræft og fik ret.

Og ifølge Winnie havde hun også fra en neurolog, der har forstand på netop hendes kræftform, thymom, udtalt, at hun 'meget vel' kunne blive rask fra tumoren.

Til Reality Awards 2024, der blev afholdt i K.B. Hallen i København, kunne den altid så optimistiske Winnie glædeligt dele, hvad status var på hendes helbred til HER&NU/Realityportalen.

- Jeg sluttede kemo i december måned, fordi jeg ikke kunne tåle mere, men så har tumoren også skrumpet, så nu kan man operere tumoren ud, fortæller Winnie og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Gustav vinder vild ærespris

- Så på tirsdag skal jeg opereres, så det passede fint med, at jeg kunne komme her (Reality Awards, red.). Nu kan jeg feste, og jeg tror på, at jeg bliver rask lige om lidt.

Man kan se videointerviewet med Winnie Topp øverst i artiklen...