Gustav vinder vild ærespris

Livet er fa-bu-lous, lød det fra Gustav, da han modtog prisen.

Til Reality Awards sidste år blev der indført en ny pris, som hyldede Sidney Lee. Vinderen er en, der skiller sig ud på den gode måde. Sidste år vandt Anders og Torben, og i år blev vinderen ingen ringere end Gustav Salinas.

LÆS OGSÅ: Vandt 'Årets par' - smadrede prisen

- Han bragede første gang gennem skærmen i 2008 og efter flere års tv pause vendte han i 2023 og fik et fantastisk comeback med 'Stjerner i trøjen'. Han har gennem sin indtil videre 15 år lange karriere genopfundet sig selv gang på gang, og han har vist at man kan gøre lige præcis, hvad man vil - også selvom man har lavet masser af tv, lød motivationen fra juryen, som fortsatte:

- Han har blandt andet datet i Dagens mand, været for lækker til love, været Diva i junglen - og senest slikket sig om munden på den sunde måde. Juryen er glade for at tildele årets Sidney Lee-pris til: Gustav Salinas!

Det var en pris, Gustav modtog med et smil, og han var tydelig rørt og stolt.

- Da jeg kom ind i realityverdenen, sagde jeg, at jeg skal nok blive til noget. Folk grinede af mig, men jeg gjorde det. Livet er fa-bu-lous, lød det fra Gustav, der forlod scenen til 8Ball's sang 'Gustav'.