Gravide Julie Kriegler bor ikke med kæresten: Stressende

Julie Kriegler bor ikke sammen med sin kæreste, selvom hun har termin om fire måneder.

Julie Kriegler, der er kendt fra 'Bachelorette', er gravid og har termin den 7. september. Med kun fire måneder til termin er der en stor ting, der stresser hende meget.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer med stor afsløring: Bliver vært

- “Bor I egentlig sammen?” Nej… “skal I ikke det?” Jo vi skal da så, men nogle gange går tingene bare ikke helt, som man havde ønsket. “Har I fået solgt lejligheden?”, “Hvad gør I, hvis den ikke blive solgt?”, “Hvor skal I så bo?". Det er nok de mest stressende spørgsmål, jeg er blevet stillet hele året af familie og venner, men jeg forstår også, at de kommer, for jeg har da også stillet mig selv de samme spørgsmål mindst ti gange om dagen, skriver Julie i et længere opslag på Instagram.

Det er, som opslaget antyder, ikke med Julies gode vilje, at hun og kæresten ikke bor sammen.

- Da vi blev kærester, aftalte vi, at vi ville gøre det ordentligt, når vi en dag skulle flytte sammen, forstået i den forstand, at det skulle være i en lejlighed, som vi ejer 50/50 hver. Og at vi ikke skulle flytte ind hos hinanden. Jeg har prøvet før at flytte ind i andre folks hjem med deres møbler, ting og sager og rutiner, og det kom og kommer bare aldrig til at føles 100% hjemmeligt for mig, skriver Julie fortsat.

LÆS OGSÅ: Ude af ‘Først til verdens ende’: Strandet i Malaysia i flere dage

Kærestens lejlighed blev sat til salg, men det er ikke gået så hurtigt som ønsket med salget.

- Hold op hvor har det været stressende, trættende og udmattende og også givet anledning til en tåre eller to - især, fordi der jo også pludselig kom en deadline på, da vi jo gerne skal have styr på et hjem, inden vores dreng melder sin ankomst om fire måneder.