Kristian Bech måtte forlade 'Forræder' som den første.
Kristian Bech måtte forlade "Forræder" som den første.

Kristian Bech blev myrdet som den første: Jeg forventede det

Tv-vært Kristian Bech blev myrdet som den første i TV 2s nye underholdningsprogram 'Forræder', der netop er rullet over skærmen.

Kristian Bech var den første, der blev myrdet i det nervepirrende spil 'Forræder', der netop har haft premiere på TV 2.

– Jeg havde forventet det. Det gik faktisk én til én, som jeg havde forudset. Jeg var skuffet, men jeg havde sagt inden, at hvis ikke jeg blev forræder, så ville jeg ryge som den første, fordi folk ville se mig som en trussel på grund af min baggrund, forklarede den tidligere politiassistent, der nu er tv-vært på programmet 'Som sunket i jorden'.

Selvom han var meget ærgerlig over sit hurtige exit, så kan han godt forstå sine medspillere.

– Da jeg sad i toget på vej hjem kiggede jeg i min bog, som vi fik udleveret, da vi ankom. Der stod spillets regler, og så var der plads til, at man selv kunne skrive noter. Og der kunne jeg godt se, at jeg allerede havde skrevet forskellige observationer omkring dem alle. Jeg var ligesom allerede i gang, for jeg elsker det, og jeg er vant til at lægge mærke til små detaljer, forklarer 47-årige Kristian.

– Hvis man skal ryge ud som den første, så er det nok det her program, man helst vil gøre det i. For det kommer sig jo af, at de andre mente, at jeg var god til spillet.

LÆS OGSÅ: Vildt projekt: ‘Bachelorette’-fyr i kamp mod ensomhed

Artiklen fortsættes efter videoen.

Tv-værten påpeger, at han med glæde havde påtaget sig rollen som forræder.

– Det havde givet mig en lille smule større chance i spillet, men jeg ville virkelig også gerne have prøvet at være den onde frem for altid at være ham den gode, der hjælper folk. Jeg er altid tiltrukket af skurken i film. Det havde virkelig været sjovt, hvis jeg havde haft mulighed for at være skurk for en gangs skyld.

18 kendisser er med i det nye TV2-program 'Forræder'.
18 kendisser er med i det nye TV2-program "Forræder".

Foruden Kristian Bech deltager også naturvejleder Bjørli Lehrmann, kok Casper Sobczyk, livsstilsekspert og foredragsholder Christian Grau, YouTuber Elias Hole, gamer Jacob 'Pimp' Winneche, skuespiller Johannes Nymark, influencer Julia Sofia Aastrup, krimiforfatter Julie Hastrup, skuespiller Mathilde Passer, konditor og tv-vært Mette Blomsterberg, komiker Mikkel Klint Thorius, komiker Natasha Brock, dj og tidligere model Oscar Bjerrehuus, bokser Sarah Mahfoud, journalist og forfatter Sisse Sejr-Nørgaard, jurastuderende og skuespiller Tarek Zayat og tv-vært og ordstyrer Tine Gøtzsche.

LÆS OGSÅ: Vingegaards fremtidsplaner: Vil have flere børn

Programmet sendes hver fredag på TV2 klokken. 21:10.