Vildt projekt: ‘Bachelorette’-fyr i kamp mod ensomhed

Bevæbnet med festivalsbilletter, åbne arme og et lyttende øre tager Rasmus Andersen kampen op mod ensomheden i Danmark.

Kan man føle sig ensom, når man har en stor omgangskreds og 60.000 følgere på Instagram?

Svaret er ja.

Den ubehagelige følelse har Rasmus Andersen, som er kendt fra 'Bachelorette', flere gange sat ord på på sin Instagram i løbet af sommeren.

- Da alle var på Roskilde Festival, sad jeg derhjemme og var lidt ked af det. Jeg følte mig ensom, og jeg tænkte, at jeg var den eneste i verden, som ikke havde det sjovt. Det valgte jeg at dele på sociale medier, fortæller Rasmus til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Flamme fra fortiden: Mette Sommer viser kæresten frem

Rasmus var langt fra den eneste i verden, som havde det sådan.

- Jeg fik mange beskeder fra unge mennsker, som enten havde det ligesom mig eller værre end mig, fortæller Rasmus og forklarer, at han har svaret på alle beskederne med det formål at give de unge en at spejle sig i.

Unik mulighed

Dialogerne med de ligesindede, unge mennsker efterlod dog Rasmus med en følelse af, at han måtte gøre noget ekstra i kampen mod ensomhed.

Derfor allierede han sig med GirlTalk og Grimfest, og sammen med dem giver han nu folk, som kæmper med ensomhed, en unik mulighed. Den fortæller han om i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-stjerne i vild forvandling: Fra Zilas til Meduza

- Jeg vil spørge dig, som til tider føler sig alene, måske ikke har den største omgangskreds, er introvert eller måske mangler nogen at følges med, om du vil med på @grimfest i Aarhus - fredag d. 4/8 2023?, skriver Rasmus og fortsætter:

- Jeg har fået muligheden for at hive 20 mennesker med til den skønneste dag. Vi skal møde nye mennesker, lytte til en masse god musik, danse og have en fordomsfri dag sammen!

LÆS OGSÅ: Hugo Helmig hyldet på særlig dag

For at komme med 'Bachelorette'-fyren på Grimfest, skal man skrive en besked til ham, og så udvælger han de helt rette til dagen.

Se Rasmus' opslag fra Instagram herunder.