Linda P afslører: Bad selv om jobbet

Linda P bad om at blive vært på 'Roasted - Verdens sjoveste ferie'.

I dag er der premiere på Prime Videos nye underholdningsprogram 'Roasted - Verdens sjoveste ferie', og dermed er der også debut for komiker Linda P som vært. Det er nemlig første gang, hun er vært på et program.

LÆS OGSÅ: 'Stormester'-stjerne afslører graviditet

- Jeg spurgte dem, om jeg måtte - simpelthen. Og så syntes de, det var en god idé. Jeg synes, vi har savnet en roast, og den lidt old school ting med tilfældige ofre. Det er dejligt i det her program, at der er nogle komikere, der har stået og skudt ud i 20 år, og nu er det vores røv, der er i klaskehøjde, det kan jeg godt lide, fortæller Linda til HER&NU.

Linda blev i første omgang spurgt, om hun ville være med i programmet, men så bad hun selv om at blive vært for programmet.

LÆS OGSÅ: Kirkeklokkerne ringer: Sara Lygum skal giftes

- Det har jeg ikke rigtig prøvet på den måde før, og jeg synes, det kunne være dejligt (at være vært red.), fortæller Linda og sætter ord på, hvordan det var at være vært.

- Det var vidunderligt, for så kunne jeg komme med små svinere i præsentationerne, og så tænkte jeg, at jeg også var nødt til at sætte mig i stolen selv den sidste dag.

LÆS OGSÅ: Kendt komiker er blevet far