WOW: TV 2-kendis har smidt 100 kilo

Med hjælp fra en kendt træningsfysiolog er det lykkedes Stefan Jepsen, der deltog i dokumentaren 'Stor mand' på TV 2, at tabe sig 100 kilo.

Sodavand i rigelige mængder, støttestrømper og en overbelastet badevægt.

Det var virkeligheden for den ekstremt overvægtige Stefan Jepsen, da han var hovedperson i dokumentaren 'Stor mand' på TV 2.

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: Katja fraråder de nye landmænd én ting: Jeg blev ked af det

I dokumentaren så seerne, hvordan Stefan kæmpede med sine 350 kilo. Kiloene gjorde, at han lå lænket til sengen det meste af dagen og behøvede hjælp af hjemmeplejen og sygeplejersker.

Sådan er det heldigvis ikke længere. Efter dokumentarserien kontaktede den 32-årige sønderjyde nemlig den kendte personlige træner Henrik Duer, og det var en god beslutning.

I dag har han allerede tabt sig 100 kg. Det afslører han på sin Instagram, hvor han løbende fortæller om sin kamp mod de mange ekstra kilo.

- KÆMPE MILEPÆL. Jeg startede på ca. 350 kg, og i dag kom den under de 250 kg. Max. klar på de næste 100 kg, skriver Stefan Jepsen.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Lie Kaas om 'Agent': Joe findes i virkeligheden

Den personlinge træner Henrik Duer, som har hjulpet Stefan på vej, er kendt som træner og vært på TV3-programmet 'Ekstremt fed - et år til at redde livet'.

Se video-opslaget fra Stefan Jepsens Instagram herunder.