Nikolaj Lie Kaas om 'Agent': Joe findes i virkeligheden

Kendisagenten Joe er ikke ren fiktion.

I denne tid markerer hver søndag, at vi får lov til at se nye måder, karakteren Joe formår at snuble over sine egne fødder på i TV 2-serien 'Agent'.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen amok: Politiet tilkaldt

Joe lever et hektisk liv som agent for en del kendte artister, og i serien spiller en lang række kendisser sig selv, blandt andre Thomas Blachman, Tobias Rahim og Dar Salim. Også Nikolaj Lie Kaas, der har skrevet og instrueret serien, spiller sig selv i et af afsnittene.

Derfor undres man over, om kendisagenten Joe, der spilles af Esben Smed, mon også er at finde i virkeligheden?

LÆS OGSÅ: Bag kulissen i ‘Forræder’: Produktionen i kæmpe kontroltab

I et stort interview med Alt for damerne fortæller både Esben og Nikolaj, at Joe ikke er ren fiktion og faktisk findes i virkeligheden - på en måde.

- Det tror jeg da, at han gør, fortæller Esben i interviewet.

- Joe er taget fra mange forskellige karakterer og også fra mig selv. Og hovedinspirationen kommer fra en person, som jeg ikke kan nævne…, lyder det hemmelighedsfuldt fra instruktøren.

Det tyder altså på, at der et sted i verden går en (næsten) vaskeægte Joe rundt og jonglerer med umulige kendisser og til tider fejler fuldstændigt i forsøget på altid at gøre det godt. Nikolaj vil dog ikke fortælle, om han er at finde på de danske gader.

- Det kan jeg heller ikke sige. Men det var i hvert fald en inspiration, hvor jeg tænkte, det fortjener en homage. En form for hyldest. Vi har alle været ude for en i trafikken, der bare sidder og dytter helt vildt af andre. Forestil dig så, at du kommer ind i bilen til ham og finder ud af, hvorfor han opfører sig som en idiot.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-stjerne deler stor nyhed: Jeg er bare lykkelig

Du kan læse hele interviewet med de to 'Agent'-stjerner HER.