'Bachelor'-stjerne deler stor nyhed: Jeg er bare lykkelig

Smilet er særdeles stort hos tv-personligheden - og med god grund.

Ligesom tusindvis af andre håbefulde danskere sad Eva Lund Rasmussen, der er kendt fra 'Bachelor', klar foran computeren natten til fredag for at få svaret på, om hun var blevet optaget på studie.

Heldigvis ventede der gode nyheder i den anden ende. Eva er nemlig kommet ind på Københavns Universitet, hvor hun skal læse dansk.

LÆS OGSÅ: Vækker undren: Nu deler Naja stor hemmelighed

- Det var ikke min førsteprioritet, men jeg er bare lykkelig over, at jeg er kommet ind. Egentligt vil jeg bare gerne have en eller anden form for kommunikationsuddannelse, så jeg er bare glad, fortæller Eva til HER&NU/Realityportalen.

Tv-kendissen havde søgt ind på retorik på Københavns Universitet og på uddannelsen for medieproduktion og ledelse, som findes på DMJX, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og fortæller, at sidstnævnte var førsteprioriteten.

Det lå dog ikke nødvendigvis i kortene for Eva, at hun skulle til at sidde på skolebænken på et universitet.

- Jeg havde aldrig regnet med, at jeg skulle være sådan en, der gik på uni. Men nogle gange gør tiden altså lidt ved ens prioriteringer og mindset. Så selvom jeg er 31, og det måske er lidt atypisk at starte så sent, så er jeg bare stadig pisse stolt af, at jeg er kommet ind og har gjort alt det hårde arbejde for at komme ind.

LÆS OGSÅ: Christian Degn fik royalt besøg: Så bliver det ikke større

Flere uddannelser i vente

Foruden en drøm om at uddanne sig inden for kommunikation, har Eva også været i gang med sexologudannelsen.

- Jeg er færdig med grundforløbet på sexologen og skulle være startet på masterclass i april, men valgte at udskyde det til en gang i november i år grundet manglende tid og penge. Det er jo en selvbetalt uddannelse, hvor man studerer i weekenderne, forklarer Eva og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Irina afslører stor beslutning: Det er slut

- Og så har jeg bare følt, at jeg har haft brug for et eller andet ‘mere’ end bare en sexologuddannelsen. Det handler jo også enormt meget om formidlingen i det fag, så jeg tænker, at en kombination mellem en kommunikationsuddannelse og sexologen er et rigtig klogt valg.