Vækker undren: Nu deler Naja stor hemmelighed

Hun har prøvet alt, hvad hun kunne, for at forbedre det, men har måttet indse, at der ikke er noget at gøre.

En helt særlig ting ved Naja Stencels udseende har i årevis naget hende.

Det fortæller skønheden, der sidste år tonede frem på skærmen i 'Robinson Ekspeditionen', i en video på sin TikTok-profil.

LÆS OGSÅ: Bjerrehuus føler sig misforstået: Træt af at være den dumme far

I videoen besvarer hun et spørgsmål fra en nysgerrig følger, der spørger til, om det kan passe, at hendes ene øje er større end det andet.

Selvom 'Robinson'-finalistens første indskydelse var at slette kommentaren, vælger hun i stedet at tage bladet fra munden.

LÆS OGSÅ: Vildt projekt: ‘Bachelorette’-fyr i kamp mod ensomhed

- Det har faktisk været en enormt stor usikkerhed for mig. Det er tydeligt at se, at mit venstre øje er større end mit højre øje, og at mit højre øje hænger lidt mere, fortæller hun og afslører:

- Det er også derfor, jeg ofte på videoer står med siden til.

Øjnenes størrelsesforskel er der dog en helt særlig årsag til.

- Jeg har, siden jeg var syv år gammel, brugt linse på mit ene øje, fordi det er rigtig svagt. Det ene har slet ikke fungeret, og det andet har fungeret helt perfekt, fortæller Naja.

Faktisk bruger hun på sit højre øje en styrke, der lyder på +8,5, hvilket betyder, at realitystjernen er det, man kalder langsynet.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Linse sendte tyvekoster med toget

- Det gør, at mit øje får en tendens til at falde lidt, fordi det bliver rigtig hurtigt træt, forklarer Naja og afslører desuden:

- Og nu, når vi er helt ærlige, kan jeg også fortælle, at jeg har fået lavet botox ved mit øjenbryn to gange for at få det løftet, men det har dog overhovedet ikke hjulpet.

Se videoen herunder:

@naja.stencel Svarer @User72736219439 Så ved i det🫶🏼 #embrace #imperfect #fy ♬ original sound - Naja.Stencel