'Robinson'-Kemal klar til ny sæson

Robinson-deltageren har stadig blikket rettet mod Malaysia.

Kemal Yasar havde sin tur i vælten, da han deltog i sidste års omgang 'Robinson'. Han var ikke ligefrem elsket af seere eller ø-fæller, da ekspeditionen først løb af stablen, men det har ikke afskrækket den benhårde syd-spiller.

LÆS OGSÅ: Håndboldens grand old man: Her er hans store kærlighed

Tværtimod er han ikke et sekund i tvivl om, hvad hans svar ville være, hvis muligheden for endnu en ekspedition bød sig.

- Hvis vi bliver tilbudt det, så er jeg på flyveren. Det er helt sikkert, slog Kemal fast under weekendens 'Reality Awards'.

Kemal har også allerede lagt strategien for, hvordan han ville ende i en eventuel finale, hvis han fik chancen for at tage ende en tur til Malaysia.

- Jeg tror bare, jeg ville være mig selv igen. Det gik jo meget godt, synes jeg. Det kan være, man blev hadet lidt men i sidste ende, synes jeg, at jeg havde meget god succes med det. Så jeg tror bare, jeg skal være mig selv igen og håbe på, at jeg når længere denne gang, sagde han.

LÆS OGSÅ: Fra forsidefrue til leverpostejsliv: - Det er hårdt

Det er måske for tidligt til en reunion-sæson i 'Robinson Ekspeditionen', men Kemal har stadig et håb om, at han atter kan ende foran et kamera herhjemme.

- Jeg vil jo gerne. Jeg har givet udtryk for, at jeg gerne vil noget inden for film, og hvis der stod en rolle til mig på et eller andet plan, så vil jeg jo meget gerne den slags.