Fra forsidefrue til leverpostejsliv: - Det er hårdt

Det Amalie Szigethy, der er chef for husholdningen.

De seneste år har været noget så turbulente for Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov, der må siges at have haft deres op- og nedture.

LÆS OGSÅ: Tv-kendis afslører graviditet

Men nu lyder det til, at kaoskurven er ved at flade ud for parret, der er ved at finde sig til rette i en hverdag sammen.

I Cecilie Hothers podcast 'Voksen eller kaos' på DR Lyd lader Amalie lytterne få et kig ind i hverdagslivet og sætter ord på, hvordan det er pludselig at lukke Mikkel ind i den lille familie, der ellers i mange år kun er bestået af Amalie og parrets to døtre, Josephine på syv og Hannah på tre.

- Det er mor-far-børn i kaos, leverpostej og arbejde. Jeg styrer ret meget derhjemme. Jeg er chefen og husmoren, forklarer den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager.

Det er dog en rollefordeling, Amalie selv har valgt.

- Jeg kan bedst lide det sådan. Jeg er en kvinde, der godt kan lide at have kontrol over tingene. Jeg er lidt dominerende i et parforhold. Jeg er også mor med stort ”M”. Men jeg synes også, det er hårdt, og jeg er god til at sige det højt og beklage mig derhjemme, selvom det er sådan, jeg vil have det, forklarer Amalie og fortsætter:

- Jeg synes, det er hårdt, at jeg skal gøre alt. Hente, aflevere, handle ind, legeaftaler, Aula, ferier, planlægning, vaske tøj, gøre rent, rydde op. Alt. Men jeg vil sige, at Mikkel er god til at lave mad engang imellem. Det er hårdt, og det er faktisk mit arbejde.

LÆS OGSÅ: Gav kongen besked - men sagde intet til veninden

Den tidligere forsidefrue slår dog fast, at hun vil ikke have hjælp fra Mikkel.

- Han siger tit, ”jeg føler ikke, der er plads til mig. Jeg føler, at det er jer tre”. Men det er også sådan, det altid har været, og vi skal også vænne os til, at der er en mand.

LÆS OGSÅ: Martin forklarer: Derfor ser jeg ikke 'X Factor'