Amalie Szigethy taler ud om forholdet til sin mor

Nu tager Amalie Szigethy bladet fra munden.

Selvom tv-personligheden Amalie Szigethy i en årrække har inddraget danskerne i sit privatliv i diverse tv-programmer, så har hun været meget lukket om sine personlige relationer det seneste stykke tid.

LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov åbner op om forholdet til Amalie: Har slugt nogle kameler

Indtil nu.

Til premieren på 'Askepot - The Musical' åbner hun nemlig op om relationen til sin mor, Charlotte 'Lotte' Lytton Kejser, som hun ikke har haft kontakt til gennem en længere periode.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Klar til at drengene kommer hjem

- Det går fantastisk, siger Amalie, der tøvende tilføjer, at de igen er på talefod:

- Jeg har ikke yderligere lyst til at kommentere på det, for det, tror jeg, vi allesammen skal være klar på. Men jeg elsker min mor, og jeg vil altid elske hende. Hun betyder alt for mig, og det har hun gjort hele vejen igennem det her, og det ved hun også godt, siger hun.

Håber på det bedste

Mikkel Skelskov, som Amalie har boet hos i ét år nu, er stadig ikke på talefod med sin svigermor.

Amalie understreger dog, at hun ikke vil blande sig i deres forhold.

LÆS OGSÅ: Soeren Le Schmidt gruer for operation: Det er frygteligt

- Jeg vil ikke kommentere på det, og jeg skal ikke kommentere på, hvordan andre har det. Jeg ved bare, at jeg har to familier, og jeg elsker dem meget højt, og det gør vores børn også, og så håber jeg på det bedste i fremtiden, siger hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner trækker tocifret millionbeløb ud

- Jeg synes selv, jeg håndtere det godt, og det, synes jeg også, at min mor gør, og at Mikkel gør. Jeg står ikke i det, fordi jeg har valgt at sige, at det har ikke noget med mig at gøre, og Mikkel er min kæreste, og min mor er min mor og mormor til mine børn, afslutter hun.