Soeren Le Schmidt gruer for operation: Det er frygteligt

Nu er der ikke længe til, at designer Soeren Le Schmidt skal opereres i øjet.

Det sidste halve år har - med designerens egne ord - virkelig været op ad bakke, siden han fik en skade på sit højre øje.

To uger inde i 'Vild med dans', som Soeren Le Schmidt medvirkede i, flækkede han nemlig sin hornhinde, der for en stund resulterede i, at han mistede synet.

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother i vildt frieri: Skal giftes for fjerde gang

Sidenhen har designeren bøvlet med øjet, og om fjorten dage skal han opereres.

- Det føles som om, jeg har en øjenvippe i øjet hele tiden, så det er bare irriteret, og det bliver ens humør også, siger Soeren til HER&NU, og sætter flere ord på den forestående operation.

- Jeg tror desværre bare, at det er lokalbedøvelse. Det er frygteligt, jeg ville gerne bare være i fuld narkose til sådan noget der. Bare det, at man kan høre, at de piller i ens øje, det er frygteligt, siger han.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne' søger nye deltagere: Byen afsløret

På trods af at operationen skulle være ganske smertefuld, så er Soeren Le Schmidt ved godt mod, og han tror og håber, at øjet bliver godt igen efter indgrebet.

- Jeg føler efterhånden, jeg er vant til bare at isolere mig og ligge i et mørkt rum engang i mellem. Så nu skal det bare overstås, så jeg ikke skal bekymre mig om det længere.

Altid risici

Inden operationen blev en realitet, har designeren fået flere behandlinger af øjet, men nu skal han have foretaget en såkaldt diamantborslibning af hele øjet.

- Der er selvfølgelig altid risici ved sådan en operation, men overlægen anbefaler mig, at jeg skal gøre det, for ellers kan jeg risikere, at det bare kommer igen og igen og igen resten af livet, siger han og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Nicklas efter ’Luksusfælden’: Det føltes som chikane

- Så hun anbefaler, at det skal gøres, og at det skal gøres snart. Så nu skal det ske, lyder det.

Selvom Soeren Le Schmidt skal bruge et par dage til at komme sig ovenpå indgrebet, så kommer det ikke til at falde sammen med designeres arbejde.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-Rasmus afvist af flere kvinder: - En dårlig undskyldning

- Det er den mest fantastiske læge, der skal gøre det, som har været meget samarbejdsvillig med at få det til at gå op med min kalender, så jeg flyver lige til 'The Oscars' i weekenden, og så må det blive, når jeg kommer hjem fra det, afslutter han.