Rasmus afvist af flere kvinder: - En dårlig undskyldning

I aftenens afsnit blev Rasmus 'friendzoned' af et par af sine førsteprioriteter.

Det var ikke ligefrem en dans på roser for 26-årige Rasmus Bruun, da han i aftenens afsnit af 'Kærlighed hvor kragerne vender' skulle ringe rundt og invitere fire kvinder med videre.

LÆS OGSÅ: Cecilie Stenspil afslører tv-snyd i 'Badehotellet'

Flere af hans førsteprioriteter valgte nemlig at takke nej til tilbuddet og forklarede, at de synes, kemien var god men udelukkende venskabelig.

-Det er aldrig sjovt at blive afvist, og jeg synes, at det er en dårlig undskyldning, og den har jeg hørt før, forklarer den jyske fynbo til HER&NU.

Produktionens plan B

Trods afvisningerne endte Rasmus alligevel med at få fire piger med videre, som han syntes var interessante. Produktionen havde nemlig sørget for en plan B.

LÆS OGSÅ: Se billederne: TV 2-kendis sælger luksusvilla

-Inden jeg gik i gang med at ringe rundt til pigerne bad produktionen mig om at lave en liste med 7 eller 8 af pigerne i prioriteret rækkefølge, forklarer Rasmus og fortsætter:

- Da de bad mig om det, havde jeg slet ikke skænket det en tanke, at der var nogle af pigerne, som ville sige nej, så jeg var lidt forvirret.

Listen endte dog med at være meget brugbar, for nogle af dem, som stod øverst på listen, takkede nej til at date videre, og derfor ringede Rasmus til de næste i rækken, som heldigvis takkede ja.

Med på et afbud

At flere af pigerne endte med at komme med på et afbud, ser Rasmus dog ikke som et problem.

- Alle de piger, som jeg havde skrevet på listen, var nogle, som jeg havde lyst til at date og lære bedre at kende. Jeg havde kun en 3 minutters speeddate at bedømme pigerne ud fra, så det var marginaler, der skilte toppen fra bunden på den liste, forklarer Rasmus.

LÆS OGSÅ: Rasmus Seebach afslører: Sover ikke sammen

Du kan se om Rasmus lykkes med at skrue op for charmen eller om han ender i 'friendzonen' igen i 'Kærlighed hvor kragerne vender' på TV 2 hver tirsdag klokken 20.00 eller på TV 2 PLAY.