Emilie afslører: Derfor sagde jeg nej til Benjamin

Selvom reglerne tillader, at kvinderne gerne må date to mænd i programmet, valgte Emilie at afvise Benjamin. Nu forklarer hun hvorfor.

Med sine intense grønne øjne fangede Emilie Lindevang hurtigt både Benjamin Lassen og Anders Ingwersen opmærksomhed i 'Kærlighed hvor kragerne vender'.

LÆS OGSÅ: Vivi og Sarah løfter sløret: Derfor gik det galt

Langt hen ad vejen virkede det som om, at Emilie gengældte opmærksomheden fra begge mænd, men da de to mænd hver især ringede og inviterede hende med videre, valgte hun at takke nej til den 32-årige brandmand.

- Grunden til, at jeg sagde nej til Benjamin, var fordi, at det ikke føltes rigtigt i maven. Jeg var først på speeddate med Benjamin, og det gik egentligt godt, men da jeg senere var på speeddate med Anders, kunne jeg virkelig mærke sommerfuglene i maven, fortæller Emilie til HER&NU og slår fast, at hendes valg intet havde med Benjamins familieforhold at gøre.

- Det var ikke fordi, at Benjamin har børn eller noget. Hvis jeg havde følt det samme med Benjamin, som jeg følte med Anders, havde jeg også valgt at date ham. Men jeg følte kun sommerfugle ovre ved Anders.

Selvom Emilie udelukkende gik med sin mavefornemmelse, håbede hun også, at hendes valg ville være et plus i Anders' bog.

- Ved at sige nej til Benjamin viste jeg jo Anders, at jeg kun var interesseret i ham.

LÆS OGSÅ: Rasmus Seebach afslører: Sover ikke sammen

Du kan se, om sommerfuglene i Emilies mave bliver ved med at flyve, når Anders er i nærheden i 'Kærlighed hvor kragerne vender' på TV 2 hver tirsdag klokken 20.00 eller på TV 2 PLAY.